Werken bij FINTREX

Over ons

Wij zijn een recruitmentbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van klantcontact specialisten voor onze opdrachtgevers. Iedere dag helpen wij vele mensen aan een baan. Dit doen wij met een team vol ambitieuze collega’s vanuit ons kantoor in hartje Rotterdam en van dit team kan jij nu onderdeel worden!

Ga direct naar de vacatures

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening gaat echter veel verder dan het recruiten van de juiste klantcontact specialisten voor onze opdrachtgevers. Iedere dag zetten wij alles op alles om het vak klantcontact te verbeteren. Zo weten wij met onze sourcing dienstverlening klanten volledig te ontzorgen door het overnemen of herinrichten van de klantcontact afdeling om zo het klantcontact binnen de organisatie te optimaliseren.

 

Wij zijn FINTREX

Werken bij FINTREX betekent vol energie samenwerken aan succes. Hoe doen we dat? Door hard te werken met een Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Met elkaar iets opbouwen en met een gericht doel ergens voor gaan. Herken jij jezelf in onze mentaliteit en wil jij je ambities waarmaken? Aarzel niet en solliciteer!

Kijkje achter de schermen

Onze top vacatures

Commercieel Manager
24 uur | HBO - WO niveau | 1 tot 3 jaar ervaring

Ga naar de vacature


Recruitment Consultant
40 uur | HBO - WO niveau | 1 tot 3 jaar ervaring

Ga naar de vacature

 


Sales Assistant
16 uur | HBO - WO niveau | 1 jaar ervaring

Sales Assistant

Zet jouw ambitie aan het werk!