Werken bij FINTREX

HOME TO THE AMBITIOUS

Bij FINTREX werken mensen die samen vol energie volledig voor hun doel gaan. Dit doen wij door hoge eisen te stellen aan onszelf en hard te werken met een Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Wij houden van mensen die barsten van ambitie en ideeën omzetten naar successen. Wanneer begin jij met het waarmaken van je ambities?

Check de vacatures

Alvast weten wie hier werkt?

Recruiter

Als jij een sollicitant spreekt, weet jij precies de juiste vragen te stellen om de sollicitant beter te leren kennen. Zo weet je de beste match te maken tussen onze sollcitanten en de vacatures bij onze opdrachtgevers.

Lees meer

Sales Consultant

Ben jij als persoon niet op je mondje gevallen, heb je een commerciële houding en krijg je energie van targets? Wij zoeken geen 'Wolf of Wall Street', maar vinden vooral relatieopbouw en relatiebeheer heel belangrijk.

Lees meer

Finance & HR Consultant

Een functie waar geen dag hetzelfde is? Je verzorgt iedere week ervoor dat de flexkrachten hun salaris ontvangen, maar je bent ook het aanspreekpunt voor alle HR zaken. Het is echt the best of both worlds.

Lees meer

Facility Assistant

Jij ontvangt iedere bezoeker met een stralende lach. Je zorgt ervoor dat al jouw collega's voorzien zijn van de middelen om hun werk goed te kunnen doen. Ook beheer je de e-mail, agenda en het algemene telefoonnummer.

Lees meer

Zet jouw ambitie aan het werk!
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.