Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Ziggo

Ziggo is een van de bekendste Telecom merken in Nederland en levert diverse producten en diensten zoals televisie, internet en telefonie. De organisatie heeft miljoenen klanten en groeit nog steeds door. Wil jij werken bij Ziggo en een bijdrage leveren aan de groei van deze ambitieuze organisatie? Bekijk onze vacatures en kom werken bij Ziggo in Rotterdam.

Op deze pagina vind je alle beschikbare klantenservice vacatures en inbound vacatures voor verschillende afdelingen binnen Ziggo. Wat je gaat doen? Een perfecte service verlenen aan klanten. Dat is jouw hoofdtaak. Je bent van nature een servicegericht persoon en dat laat je ook merken wanneer jij een klantgesprek voert.

Wil je parttime of fulltime werken bij Ziggo? FINTREX is voor diverse klantenservice vacatures op zoek naar diverse klantcontact medewerkers. Ben je bezig met een studie en wil je graag in de avonduren werken? Of heb je een gezin en ben je gericht op zoek naar een parttime functie? Dan is werken bij Ziggo een goede keuze.

Bekijk op deze pagina onze vacatures en solliciteer dan in enkele eenvoudige stappen door op de sollicitatie button te klikken.

Klantenservice Medewerker Ziggo - Nijmegen

Word jij blij van mensen helpen? Wil jij jouw kennis en skills uitbreiden en daarmee bonussen behalen tot € 400,- per maand extra? Dan...
Nijmegen
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Klantenservice , Werken bij Ziggo
Gepubliceerd: 05-06-2019
Referentie nr:#FIRK16564

Customer Sales Medewerker VodafoneZiggo - Ede

Op zoek naar een nieuwe flexibele baan in regio Ede?  Ga aan de slag als Customer Sales Medewerker en verdien onbeperkt...
Ede
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Customer service , Sales medewerker , Werken bij Ziggo
Gepubliceerd: 17-04-2019
Referentie nr:#FIRK18893

Callcenter medewerker - Nijmegen

Vind jij het leuk om mensen te helpen? Dan is dit wat voor jou! Start dan nu als Callcenter medewerker bij VodafoneZiggo in Nijmegen.
Nijmegen
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Geen ervaring binnen klantcontactcenter , Inbound service
Werken bij Ziggo , Werken bij Webhelp , Vacatures Nijmegen , Call center jobs , Callcenter werk
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#FILE12231

Callcenter Medewerker Vodafone Ziggo - Ede

Opzoek naar een klantenservice functie met flexibele uren? (24-40 uur). Ga dan aan de slag als Callcenter Medewerker bij Vodafone Ziggo...
Ede
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Callcenter , Werken bij Ziggo , Vacatures Ede
Gepubliceerd: 21-01-2019
Referentie nr:#FIDS17447

Werken bij Ziggo

Wil jij parttime of fulltime werken bij Ziggo? Bekijk op deze pagina onze vacatures en solliciteer dan in enkele eenvoudige stappen.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.