Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij XS4ALL

Heb jij een passie voor internet en ben je er op gebrand om klanten de beste service te verlenen, maar het wel liefst op jouw eigen manier? Dan past een functie op de helpdesk van XS4ALL perfect bij jou! In het overzicht hieronder kun je alle XS4ALL helpdesk vacatures vinden.

XS4ALL is een internetprovider die staat voor voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet voor iedereen. De organisatie staat bekend om haar eigenzinnigheid. Zo zijn er geen dresscodes of eigen kantoren en op de helpdesk zijn er geen belscripts of maximale gesprekstijden. Als helpdesk medewerker heb je daarom de vrijheid om de klant op jouw eigen manier verder te helpen.

Binnen de helpdesk van XS4ALL kan je onder andere aan de slag als Technisch Support medewerker of als Commercieel Klantenservice medewerker. In de functie van Technisch Support medewerker heb je klanten bij diverse technische vraagstukken over internet, televisie of telefonie, zoals het aansluiten van de wifi of het resetten van het modum. Daarnaast kun je aan de slag als Commercieel Klantenservice medewerker waarbij je klanten bijvoorbeeld adviseert welk internet of televisie pakket het best bij zijn of haar persoonlijke situatie past.

Werken op de helpdesk van XS4ALL betekent werken in een informele omgeving waar jij jezelf mag zijn en waar je ook aan elk gesprek een eigen invulling mag geven. In de pauze kun je lekker een potje tafelvoetbal spelen of even de spieren trainen. Spreekt de eigenzinnige werksfeer op de helpdesk van XS4ALL jou aan? Bekijk hieronder welke helpdesk vacature het beste bij jou past en solliciteer!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij XS4ALL

Een eigenzinnig bedrijf met een passie voor internet. Zij weten hoe belangrijk internet is voor klanten en willen de beste service verlenen. Daarom zijn er geen belscripts of maximale gesprekstijden maar krijg jij de ruimte om de klant op jouw eigen manier te helpen.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.