Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Webhelp

Bel jij jouw bank, verzekeraar of telefoonprovider op? Grote kans dat je dan een medewerker van Webhelp aan de lijn krijgt, zonder dat je daar iets van merkt! Plezier, gedrevenheid en kwaliteit: daar staat Webhelp voor.

Wie is Webhelp?

Webhelp is een specialist in customer experiences via de kanalen telefonie, sociale media, chat en webcare. Al meer dan dertig jaar onderhoudt Webhelp het klantcontact tussen grote bekende A-merken en hun klanten. Webhelp is gevestigd in 28 landen en heeft 6 vestigingen in Nederland. Webhelp vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich begrepen en gewaardeerd voelen en in staat zijn het klantcontact professioneel af te handelen.

Waarom Webhelp?

Ondanks dat er veel mensen werkzaam zijn bij Webhelp, is de sfeer in elke vestiging gezellig en kent iedereen elkaar. Zo beschikt elke vestiging over een kantine waar je eten en drinken kunt halen en worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd. Webhelp is toegankelijk voor iedereen en streeft naar een informele werksfeer waarbij er echt tijd en aandacht wordt besteed aan de medewerkers. Webhelp biedt dan ook tientallen gratis trainingen en cursussen aan om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een ander groot pluspunt is de flexibiliteit die Webhelp biedt. Zo kan je zelf je rooster bepalen aan het hand van het invullen van een beschikbaarheidsformulier. Jij bepaald dus zelf welke avond(en) je werkt en welke dagen je uitslaapt!

Webhelp biedt verschillende commerciële en service functies. Ook kan je zowel parttime als fulltime aan de slag. Nieuwsgierig geworden of er iets voor jou bij zit? Kijk dan snel onze actuele vacatures op deze pagina en solliciteer.

Inbound Chat Medewerker Lidl - Rotterdam

Wil jij snel aan de slag voor een van de grootste supermarkten van de Benelux? Kom dan werken als Inbound Chat Medewerker voor de Lidl....
Rotterdam
16-20 uur , 20-24 uur , 24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service , E-mail inbound , Webcare
Werken bij Webhelp , Webcare medewerker , Inbound , Inbound vacatures , Klantadviseur
Gepubliceerd: 22-10-2019
Referentie nr:#FILVE22461

E-mail & Chat Medewerker (32-40 uur) - Ede

Fulltime aan de slag op de klantenservice van dit erkende dagblad voor €9,48 in het uur? Solliciteer nu en ga aan het werk bij...
Ede
32-36 uur , 36-40 uur
Callcenter bijbaan , Klantenservice werk , Vacatures Ede , Werken bij Webhelp
Gepubliceerd: 29-08-2019
Referentie nr:#FIDS21417

Sales Agent Telecom Provider - Enschede

Ga aan de slag als Sales Agent bij Xtrasource in Enschede! Jij kunt werken bij een informeel en innovatief bedrijf vanaf 16 tot 32...
Enschede
16-20 uur , 20-24 uur , 24-32 uur , 36-40 uur , 32-36 uur
Inbound sales , Retentie
Vacatures Enschede , Commerciële vacatures , Werken bij Webhelp
Gepubliceerd: 03-10-2018
Referentie nr:#FIDS16137

Werken bij Webhelp

Webhelp biedt verschillende commerciële en service functies. Ook kan je zowel parttime als fulltime aan de slag. Nieuwsgierig geworden of er iets voor jou bij zit? Kijk dan snel onze actuele vacatures op deze pagina en solliciteer.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.