Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij VGZ

Heb jij affiniteit met zorg of verzekeringen en wil jij je hier verder in ontwikkelen? Heb jij een vlotte babbel, een groot inlevingsvermogen en kun je snel tot de kern komen? Kom dan werken bij VGZ voor een van onze parttime en fulltime klantenservice vacatures in de regio Breda en Leeuwarden!

Binnen de functie van klantenservice medewerker zul jij klantvragen beantwoorden over de producten en diensten van VGZ. Veel klanten zullen vragen hebben door de wijzigingen van de polisvoorwaarden en omdat ze weer over kunnen stappen naar een andere zorgverzekeraar. Het is jouw taak om al deze vragen op een professionele en klantvriendelijke manier te beantwoorden.

Als je straks voor ons komt te werken bij zorgverzekeraar VGZ dan betalen wij een fulltime training zodat je bekend wordt met de producten en diensten van de organisatie. Daarnaast ga je via ons ook je Wft zorg certificaat behalen, wat een enorme boost is voor je CV! Wij bieden je een uitdagende functie waar ook ruimte is om jezelf te ontwikkelen!

Werken bij VGZ betekent nauw samenwerken met een team ambitieuze en enthousiaste collega's. De mensen hier zijn jong van geest en daarom is het ook belangrijk dat jij dit ook bent. Zie jij jezelf al in dit team? Aarzel dan niet, solliciteer op een klantenservice vacature en solliciteer direct!

Medewerker Klantenservice VGZ - Heerlen

Ga parttime of fulltime aan de slag bij VGZ in Heerlen, behaal kosteloos jouw Wft-Zorg certificaat en verdien tot € 11,22!
Gepubliceerd: 19-05-2020
Referentie nr:#FIAG25392

Werken bij VGZ

Ga aan de slag bij VGZ en reageer op een van onze parttime en fulltime klantenservice vacatures in de regio Breda en Leeuwarden!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.