Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij PostNL

PostNL is het postbedrijf van Nederland en bezorgt dagelijks door het hele land miljoenen brieven, kaarten, folders en pakketjes. Dit levert de klantenservice een hoop diverse klantvragen op vanuit alle hoeken van het land.

Lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons klantenservice team? Kom dan werken bij PostNL vanuit het hoofdkantoor in Leeuwarden of andere contactcenter vestigingen in Breda, Enschede en Amersfoort.

Als klantenservice medewerker bij PostNL zul jij telefonisch klanten te woord staan. Klanten bellen jou op om informatie in te winnen en/of een klacht in te dienen. De informatie waar een consument om vraagt kan uiteenlopend zijn, bijvoorbeeld de status van een verzending van een pakket, de kosten van het verzenden van een pakket naar het buitenland, de frankering van een brief, de openingstijden van een servicepunt of online dienst.

Wat is voor ons belangrijk als je gaat werken bij PostNL? Vanwege de diversiteit van de werkzaamheden en de vraagstelling van de klantcontact is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en ervaring hebt met klantcontact.

Kijk dan nu de openstaande klantenservice vacatures en reageer op de functie bij goed bij jou past! FINTREX kijkt uit naar jouw sollicitatie!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij PostNL

Lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons klantenservice team? Kom dan werken bij PostNL Kijk dan nu de openstaande klantenservice vacatures en reageer op de functie bij goed bij jou past!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.