Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Oxxio

Wil jij werken bij Oxxio? Dan zit je op deze vacature pagina goed! Het bedrijf is één van de pioniers binnen de energiebranche en een organisatie die met zelfvertrouwen communiceert. Met een persoonlijke aanpak probeert Oxxio zaken voor klanten zo snel en efficiënt mogelijk te regelen. De organisatie is daarom voor haar vacatures op zoek naar klantenservice medewerkers die multi-inzetbaar zijn voor allerlei vragen.

Als klantenservice medewerker bij Oxxio wordt je opgeleid tot een allround 1 crew member waarin je al het klantcontact telefonisch gaat afhandelen via meerdere tools die jij tot je beschikking hebt. Voor de vacature van klantenservice medewerker is het belangrijk om flexibel, creatief en oplossingsgericht te werken.

Is jouw interesse gewekt en wil jij werken bij Oxxio? Bekijk dan hier de beschikbare vacatures en solliciteer direct!

Klantenservice medewerker Oxxio - Rotterdam

FINTREX is op zoek naar nieuwe klantenservice medewerkers bij energieleverancier Oxxio. Ben jij minimaal 24 uur inzetbaar en ben je...
Rotterdam
32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Klantenservice , Werken bij Oxxio
Gepubliceerd: 28-02-2018
Referentie nr:#FIRK13453

Werken bij Oxxio

Zie jij jezelf werken bij Oxxio in Rotterdam? Neem een kijkje op deze pagina met onze beschikbare klantcontact en webcare vacatures. Spreekt de vacaturetekst jou aan? Solliciteer dan meteen!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.