Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Oxxio

Wil jij werken bij Oxxio? Dan zit je op deze vacature pagina goed! Het bedrijf is één van de pioniers binnen de energiebranche en een organisatie wat met zelfvertrouwen communiceert. Met een persoonlijke aanpak probeert Oxxio zaken voor klanten zo snel en efficiënt mogelijk online te regelen. De organisatie is daarom voor haar vacatures op zoek naar webcare medewerkers voor het 1 Crew team die multi-inzetbaar zijn voor allerlei vragen.

Als Webcare medewerker bij Oxxio wordt je opgeleid tot een allround teammember waarin je al het klantcontact gaat afhandelen via meerdere multi-channel kanalen die jij tot je beschikking hebt, zoals de App en Social Media. Voor de vacature van webcare medewerker is het belangrijk om flexibel, creatief en oplossingsgericht te werken, zodat zij hierin stappen kan maken.

Wil jij helpen om deze stappen en de verdere ambitie van Oxxio waar te maken? Bekijk dan hier onze werken bij Oxxio vacatures en solliciteer!

Wij zoeken Customer Webcare Specialisten voor Oxxio in Rotterdam. Kan jij klanten blij maken? En ben je handig, snel en creatief met reacties op Whatsapp, de Chat en Facebook messenger? Lees dan...
Rotterdam
20-24 uur , 24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Vacatures Rotterdam , Webcare medewerker , Werken bij Oxxio
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#FIRK12415

Medewerker Webcare Oxxio - Rotterdam

Wij zijn voor een vacature zoek naar medewerkera Webcare Oxxio in Rotterdam voor het online afhandelen van klantcontact  (Whatsapp, Chat, Messenger, Social Media). Kun jij snel schakelen en...
Rotterdam
20-24 uur , 24-32 uur , 32-36 uur
Webcare medewerker , Werken bij Oxxio
Gepubliceerd: 24-11-2017
Referentie nr:#FIRK12433

WFM Specialist Oxxio - Rotterdam

Rotterdam
36-40 uur
Planner
Vacatures Rotterdam , Werken bij Oxxio
Gepubliceerd: 22-11-2017
Referentie nr:#FISR12466

Team Manager Oxxio - Rotterdam

Ben jij een ervaren Team Manager met gevoel voor processen en voor mensen? Heb je ervaring met een omnichannel omgeving? Dan ben jij de Team Manager die wij zoeken voor Oxxio in Rotterdam!
Rotterdam
36-40 uur
Teammanager
Vacatures Rotterdam , Werken bij Oxxio , Teammanager
Gepubliceerd: 22-11-2017
Referentie nr:#FISR12458

Werken bij Oxxio

Zie jij jezelf werken bij Oxxio in Rotterdam? Neem een kijkje op deze pagina met onze beschikbare klantcontact en webcare vacatures. Spreekt de vacaturetekst jou aan? Solliciteer dan meteen!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters