Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Oxxio

Wil jij werken bij Oxxio? Dan zit je op deze vacature pagina goed! Het bedrijf is één van de pioniers binnen de energiebranche en een organisatie wat met zelfvertrouwen communiceert. Met een persoonlijke aanpak probeert Oxxio zaken voor klanten zo snel en efficiënt mogelijk online te regelen. De organisatie is daarom voor haar vacatures op zoek naar webcare medewerkers voor het 1 Crew team die multi-inzetbaar zijn voor allerlei vragen.

Als Webcare medewerker bij Oxxio wordt je opgeleid tot een allround teammember waarin je al het klantcontact gaat afhandelen via meerdere multi-channel kanalen die jij tot je beschikking hebt, zoals de App en Social Media. Voor de vacature van webcare medewerker is het belangrijk om flexibel, creatief en oplossingsgericht te werken, zodat zij hierin stappen kan maken.

Wil jij helpen om deze stappen en de verdere ambitie van Oxxio waar te maken? Bekijk dan hier onze werken bij Oxxio vacatures en solliciteer!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij Oxxio

Zie jij jezelf werken bij Oxxio in Rotterdam? Neem een kijkje op deze pagina met onze beschikbare klantcontact en webcare vacatures. Spreekt de vacaturetekst jou aan? Solliciteer dan meteen!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters