Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Oxxio

Ben je op zoek naar een leuke en vooral veelzijdige functie waarin jij jezelf op meerdere skills kan ontwikkelen én snel kan doorgroeien? Ga dan voor langere tijd werken bij Oxxio in Rotterdam als klantenservice medewerker!

Als je start in de functie van klantenservice medewerker beantwoord jij vragen van klanten die bijvoorbeeld gaan over betalingsregelingen, de jaarcheck of over het inzicht in energieverbruik. Jij geeft de juiste informatie en het beste advies aan de klant. Weet je op een gegeven moment hoe het werkt?

Dan zijn er volop mogelijkheden op door te groeien binnen klantcontact. Naar de afdeling Chat of Social bijvoorbeeld. Ook via deze kanalen komen via Oxxio diverse vragen binnen die snel en efficiënt opgepakt moeten worden.

Werken bij Oxxio betekent dat jij de mogelijkheid en vrijheid krijgt om je eigen functie in te vullen.

Zie jij jezelf werken bij Oxxio in Rotterdam? Neem een kijkje op deze pagina met onze beschikbare klantenservice vacatures.

Service Medewerker Oxxio (€12,21 per uur) - Rotterdam

Op zoek naar een leuke baan als Service Medewerker bij Oxxio(32-40 uur) in Rotterdam? Voor een goed salaris van €12,21 per uur?...
Rotterdam
32-36 uur , 36-40 uur
Klantenservice , Werken bij Oxxio
Gepubliceerd: 10-12-2019
Referentie nr:#FIRBU23316

Werken bij Oxxio

Zie jij jezelf werken bij Oxxio in Rotterdam? Neem een kijkje op deze pagina met onze beschikbare klantenservice vacatures. Spreekt de vacaturetekst jou aan? Solliciteer dan meteen!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.