Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Marktplaats

Woon jij in de regio van Groningen of Leeuwarden en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Kom dan via Cendris werken bij Marktplaats!

Wie kent Marktplaats niet? De kans is groot dat jij zelf ooit spullen, producten en diensten op deze bekende advertentiewebsite hebt gezocht of verkocht! Weet jij nog hoe jij dat toen hebt aangepakt? Het uiteindelijke doel van jouw advertentie is om zo snel mogelijk een product of dienst te verkopen.

Om dit mede mogelijk te maken is Cendris met enige regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s (vanaf minimaal 16 uur) om het Marktplaats team te versterken! Je kunt binnen bij deze online advertentiewebsite starten op diverse afdelingen waarin je voor zowel klantenservice als commerciële vacatures aan de slag kunt. Het uiteindelijk doel is om bij zowel consumenten als zakelijke gebruikers de klanttevredenheid op een hoog niveau te houden.

Heb jij interesse? Dan zit je op deze pagina goed! Bekijk onze beschikbare vacatures bij Marktplaats en solliciteer direct!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij Marktplaats

Wil jij aan de slag bij Marktplaats in Groningen? Bekijk dan hier de beschikbare vacatures en solliciteer direct!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.