Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Hunkemöller

Spreek jij naast Nederlands ook vloeiend Spaans, Deens of Duits en ben je op zoek naar een klantenservice vacature in Enschede.

Zet deze talenkennis in als Klantenservice medewerker bij kledingketen en lingerie specialist Hunkemöller! In deze functie beantwoord jij vragen van klanten via de telefoon en e-mail. Ook zul jij na verloop van tijd klanten via de chat gaan helpen. Een zeer veelzijdige functie dus! De vragen van klanten kunnen bijvoorbeeld gaan over facturen, het bestelproces of over de levering van de producten. Ook ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het klantcontact.

Wanneer jij via FINTREX gaat werken bij Hunkemoller in Enschede als (meertalig) klantenservice medewerker wordt jij een nieuwe collega binnen het klantcontact center. Hier werken mensen die niets liever doen dan klanten helpen en die net dat stapje extra durven te zetten. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan hier hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan goede coaching en begeleiding van nieuwe werknemers.

Lijkt het jou om bij deze organisatie aan de slag te gaan als klantcontact medewerker? Solliciteer direct op de door jouw gewenste klantenservice vacature. Je kunt bij FINTREX al in een paar eenvoudige stappen solliciteren.

Customer Service Hunkemoller (meertalig) - Enschede

Ben je op zoek naar een klantenservice baan in Enschede? Vanaf 28 uur per week ga jij vragen telefonisch of per mail afhandelen en...
Enschede
20-24 uur , 24-32 uur
Customer service , Vacatures Enschede , Werken bij Hunkemoller
Gepubliceerd: 29-01-2019
Referentie nr:#FIRK17694

Klantenservice Medewerker Hunkemöller - Enschede

Op zoek naar een parttime klantenservice baan (20-28 uur). Als Klantenservice Medewerker Hunkemöller ben jij het aanspreekpunt voor de...
Enschede
20-24 uur , 24-32 uur
Werken bij Hunkemoller , Vacatures Enschede
Gepubliceerd: 28-01-2019
Referentie nr:#FIRK17693

Klantenservice Hunkemoller (Frans) - Enschede

Beheer jij naast de Nederlandse taal ook de Franse taal en heb jij affiniteit met mode? Word dan klantenservice medewerker (20-28 uur)...
Enschede
32-36 uur , 24-32 uur , 20-24 uur
Inbound service
Werken bij Hunkemoller , Inbound , Klantenservice , Klantenservice werk
Gepubliceerd: 07-01-2019
Referentie nr:#FIRK14756

Werken bij Hunkemöller

Wanneer jij via FINTREX gaat werken bij Hunkemoller in Enschede als (meertalig) klantenservice medewerker wordt jij een nieuwe collega in het customer contactcenter. Solliciteer in een paar simpele stappen!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.