Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken-bij-GGN

Ben je woonachtig in de regio Tilburg en op zoek naar een nieuwe (bij)baan binnen telefonisch klantcontact? Heb je daarnaast ook nog affiniteit of zelfs ervaring als het gaat om credit, verzekeringen en/of incasso zaken? Dan bevind jij je op de juiste pagina. FINTREX is regelmatig op zoek naar nieuwe starters in de vorm van klantcontact medewerkers bij GNN in Tilburg.

Werken bij GGN is werken bij één van de grootste financiële organisaties op het gebied van credit management. GGN biedt bedrijven diverse diensten op het gebied van betalingen, zoals acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders.

De organisatie hecht veel waarde aan medewerkers die een uitdaging zien in hun werk. Als Als Telefonisch Incasso medewerker of klantenservice medewerker ben jij de schakel tussen de klant oftewel de debiteur en de schuldeiser. Je zult het gesprek aangaan met mensen en samen tot een overeenstemming komen over hoe de zaak af te handelen. Je zult vaak te maken krijgen met gevoelige financiële kwesties. Jij beschikt over een groot inlevingsvermogen waardoor je in staat bent om goed mee te leven met de klant, ondanks dat er tegelijkertijd ook duidelijke afspraken gemaakt moeten worden.

Denk je dat jij die enthousiaste klantcontact medewerker bent die zijn of haar servicegerichte skills hiervoor wilt inzetten. Aarzel dan niet langer en kom werken bij GGN. Solliciteer direct op een van onze beschikbare klantcontact vacatures.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij GGN

Ben je woonachtig in de regio Tilburg en op zoek naar een nieuwe (bij)baan binnen telefonisch klantcontact? Aarzel dan niet langer en kom werken bij GGN!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.