Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Eneco

Werken bij Eneco, betekent werken bij een van de grootste energiemaatschappijen van Nederland. Duurzame energie voor iedereen, daar staat Eneco voor. Daarnaast zet Eneco zich in om op de snelste en meest innovatieve manier energie te leveren. Binnen het contactcenter staat service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Het team bestaat uitenthousiaste collega's die klanttevredenheid centraal stellen.

FINTREX zoekt doorlopend zowel voor commerciële als klantenservice vacatures nieuwe colllega's voor het vervullen van interessante klantcontact vacatures bij Eneco in Leeuwarden. Je kunt hierbij denken aan functies, zoals klantenservice medewerker of klantcontact medewerker waarbij je de klanten van Eneco helpt bij al hun vragen. Benieuwd naar het aantal uur? Je kunt hier zowel parttime als fulltime aan de slag.

De afdeling waarop je gaat werken is vlakbij het Centraal Station en dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De afdeling kenmerkt zich door haar informele werksfeer waarbij ruime wordt geboden voor zelfontwikkeling. Het team van collega's waarin je komt te werken is erg divers, informeel en gezellig.

Heb jij een leuke vacature gezien op deze pagina? Solliciteer dan direct!

Klantenservice Medewerker Eneco - Groningen

Wil je parttime of fulltime aan de slag? Dan kan bij Eneco in Groningen als klantcontact medewerker met een bruto uurloon van...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#FIAG25643

Klantenservice Eneco Groningen - Groningen

Haal je écht energie eruit als je mensen mag helpen? Eneco in Groningen is momenteel opzoek naar nieuwe medewerkers, die het...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#FIAG25642

Commericeel Klantadviseur Eneco - Rotterdam

Ben jij ambitieus, gemotiveerd en 16-36 uur per week beschikbaar? Kom dan aan de slag als Commercieel Klantadviseur Eneco in Rotterdam...
Gepubliceerd: 24-07-2020
Referentie nr:#FIAG25630

Werken bij Eneco

Wil jij werken bij Eneco en heb jij een leuke vacature gezien op deze pagina? Solliciteer dan direct!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.