Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij de Nederlandse Loterij

Woon jij in Rijswijk of in de regio Den Haag en wil je aan de slag voor een van onze klantenservice vacatures of commerciële vacatures? Bekijk dan ons vacature aanbod en wie weet kom jij werken bij de Nederlandse Loterij!

Grote kans dat jij weleens van de Nederlandse Loterij hebt gehoord. Deze kansspel organisatie heeft diverse merken onder zich waarvan De Lotto een van de bekendste is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk. Voor het klantcontact center van deze organisatie zoekt FINTREX regelmatig naar nieuwe klantcontact medewerkers die voor diverse klantcontact vacatures aan de slag gaan als klantenservice medewerker of inbound sales medewerker.

Werken bij de Nederlandse Loterij betekent dat je bij een organisatie terecht komt waarbij het belangrijs is dat iedere medewerker met plezier en trots zijn of haar werk kan uitvoeren.

Op zoek naar een parttime vacature, bijbaan of fulltime functie? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer wanneer jij denkt dat er sprake is van een juiste match!

Klantenservice Medewerker Kansspelorganisatie - Zoetermeer

Wil jij een flexibele baan maar wél veel verantwoordelijkheden? Ga werken als Customer Service Medewerker Kansspelorganisatie in...
Zoetermeer
16-20 uur , 20-24 uur , 24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Werken bij Webhelp , Klantenservice , Werken bij De Nederlandse Loterij , Inbound
Gepubliceerd: 02-07-2019
Referentie nr:#FIRK18530

Klantenservice Medewerker Loterij - Zoetermeer

Als Klantenservice Medewerker Loterij ga jij in Zoetermeer 20 tot 40 uur per week aan de slag met diverse vragen omtrent kansspellen....
Zoetermeer , Den Haag , Alphen aan den Rijn
20-24 uur , 24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Klantenservice bijbaan , Klantenservice , Werken bij De Nederlandse Loterij , Werken bij Webhelp
Gepubliceerd: 28-06-2019
Referentie nr:#FIRK19501

Werken bij de Nederlandse Loterij

Op zoek naar een parttime vacature, bijbaan of fulltime functie? Bekijk dan ons vacature aanbod en wie weet kom jij werken bij de Nederlandse Loterij!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.