Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij de Nederlandse Loterij

Woon jij in Rijswijk of in de regio Den Haag en wil je aan de slag voor een van onze klantenservice vacatures of commerciële vacatures? Bekijk dan ons vacature aanbod en wie weet kom jij werken bij de Nederlandse Loterij!

Grote kans dat jij weleens van de Nederlandse Loterij hebt gehoord. Deze kansspel organisatie heeft diverse merken onder zich waarvan De Lotto een van de bekendste is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk. Voor het klantcontact center van deze organisatie zoekt FINTREX regelmatig naar nieuwe klantcontact medewerkers die voor diverse klantcontact vacatures aan de slag gaan als klantenservice medewerker of inbound sales medewerker.

Werken bij de Nederlandse Loterij betekent dat je bij een organisatie terecht komt waarbij het belangrijs is dat iedere medewerker met plezier en trots zijn of haar werk kan uitvoeren.

Op zoek naar een parttime vacature, bijbaan of fulltime functie? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer wanneer jij denkt dat er sprake is van een juiste match!

Telefonisch klantadviseur Loterij omgeving Den Haag - omgeving Den Haag

Houd jij wel van een spelletje? Je kan hier nu je werk van maken! Ga aan de slag op de klantenservice van de Nederlandse Loterij in...
Den Haag , Zoetermeer
04-12 uur , 12-16 uur , 16-20 uur , 20-24 uur , 24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Geen ervaring binnen klantcontactcenter , Helpdesk , Inbound sales , Inbound service , Outbound sales , Outbound service
Vacatures Den Haag , Werken bij De Nederlandse Loterij , Klantadviseur
Gepubliceerd: 23-03-2017
Referentie nr:#FIBH10373

Werken bij de Nederlandse Loterij

Op zoek naar een parttime vacature, bijbaan of fulltime functie? Bekijk dan ons vacature aanbod en wie weet kom jij werken bij de Nederlandse Loterij!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.