Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij CZ

FINTREX is voor het contactcenter van CZ in de regio Brabant en Maastricht daarom voor openstaande klantenservice vacatures op zoek naar klantcontact medewerkers. Wil jij werken bij CZ? Bekijk dan snel onze klantcontact vacatures in Tilburg en Sittard en solliciteer.

CZ is een van de bekende zorgverzekeraars in Nederland waar klantcontact een van de belangrijkste tools is om zowel interactie te creëren met nieuwe/bestaande klanten, en nog belangrijk: om hen zo tevreden mogelijk te houden.

Als jij komt werken bij CZ als klantenservice medewerker is het jouw taak om de nieuwe en bestaande klanten zo goed mogelijk te adviseren, zodat zij een zorgverzekering vinden die goed bij hen past. Je vraagt jezelf misschien af: heb ik het in mij om mijzelf te ontwikkelen als zorgadviseur? Het belangrijkste is dat je over een enorme motivatie beschikt en samen met je collega’s ervoor wilt gaan.

Zorg jij voor enthousiasme, inzet en vakkundigheid? Solliciteer dan op een van de beschikbare klantcontact vacatures op deze pagina!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij CZ

FINTREX is voor het contactcenter van CZ in de regio Brabant en Maastricht daarom voor openstaande klantenservice vacatures op zoek naar klantcontact medewerkers. Wil jij werken bij CZ? Solliciteer dan op een van de beschikbare klantcontact vacatures op deze pagina!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.