Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij Bonprix

Ben jij op zoek naar een klantenservice functie bij een online webwinkel of webshop? Toevallig ook woonachtig in regio Leeuwarden? Denk dan eens na over werken bij Bonprix. Bonprix is een grote webshop op het gebied van mode, schoenen en wonen. Op deze pagina vind je alle klantcontact en klantenservice vacatures!

Als Klantenservice medewerker bij Bonprix handel je inkomende calls af. Consumenten en potentiële klanten bellen jou op omdat zij vragen hebben over de status van bestellingen, kortingen en/of factureren. Op termijn zul jij ook vragen via e-mailcontact gaan beantwoorden.

Als medewerker klantcontact ben jij in staat om de klant op professionele wijze te woord te staan en te voorzien van de juiste informatie. Bij een aantal gesprekken zal het voorkomen dat je up - en crossellmogelijkheden bespreekt met de klant. Het is van belang dat je qua cijfermatig inzicht sterk bent. Je bent van nature in staat om tijdens het gesprek empathie te tonen en tegelijkertijd lukt het jou om de leiding te behouden.

Lijkt het je wat om te gaan werken bij Bonprix via het contactcenter van Cendris in Leeuwarden?Solliciteer dan meteen!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij Bonprix

Ben jij op zoek naar een klantenservice functie bij een online webwinkel of webshop? Toevallig ook woonachtig in regio Leeuwarden? Denk dan eens na over werken bij Bonprix.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.