Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Werken bij BCC

Ben jij woonachtig in de regio Amsterdam of in directe omgeving van Schiphol? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe klantcontact baan als klantenservice medewerker? Dan heeft BBC de juiste vacature voor jou.

Als klantenservice medewerker bij BCC beantwoord je vragen van klanten telefonsich, maar ook via e-mail. Klanten kunnen bijvoorbeeld vragen hebben over de levering van hun bestelde product of over de levertijd en beschikbaarheid van producten. Jij beantwoordt alle vragen van de klant en zorgt dat de klant tevreden ophangt. Jij vindt het leuk om de klanten zo goed mogelijk te informeren. Als je aan de slag gaat voor BCC kan je jezelf dan ook echt ontwikkelen tot een echte elektronica specialist.

De belofte van BCC is om elektronica voor een lage prijs aan te bieden en een hoge service te bieden. Om deze belofte na te komen, is BCC op zoek naar enthousiaste en servicegerichte collega's die hierbij willen helpen.

Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime functie en wil jij graag werken bij BCC? Bekijk dan alle klantenservice vacatures hieronder!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij BCC

Ben jij woonachtig in de regio Amsterdam of in directe omgeving van Schiphol? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker bij BCC!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.