Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Zoekresultaten

Heb jij ervaring of affiniteit met financieel klantcontact? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financieel klantcontact branche? Ga dan aan de slag bij ABN AMRO, een van de drie grootste banken in Nederland. Bekijk hier het overzicht met actuele vacatures bij ABN AMRO.

Als een van de grootste banken van Nederland hecht ABN AMRO veel waarde aan persoonlijk klantcontact en uitstekende klantbeleving. Werken bij ABN AMRO betekent werken bij een bank anno nu. Het klantcontact center , het Advies en Service Center, van ABN AMRO is een zeer stimulerende en moderne afdeling waar gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van klantcontact. Wil jij graag een onderdeel worden van deze professionele en ambitieuze bank?

Voor ABN AMRO hebben wij diverse financiële vacatures Nijmegen en financiële vacatures Amsterdam open staan. Hierbij kun je denken aan financiële klantcontact functies, zoals Hypotheekadviseur, Medewerker Hypotheek Informatielijn, Financieel Klantadviseur of Financieel Service Medewerker. Wil jij graag werken bij ABN AMRO?

Als je bij ABN AMRO werkt betekent dat dat je echt iets kan betekenen voor de wereld om je heen. Omdat ze zo groot zijn, heeft wat je betekent impact op miljoenen klanten van ABN AMRO. Bij ABN AMRO werken mensen met hele verschillende achtergronden. Dit omdat ABN AMRO een werkomgeving wil bieden waar iedereen vertegenwoordigd is en er tot de beste oplossing gekomen kan worden.

ABN AMRO zoekt mensen met verschillende achtergronden: met weinig of juist heel veel ervaring, of iets wat er tussenin zit. Er worden veel opleidingen en cursussen geboden bij ABN AMRO, zodat jij altijd wordt uitgedaagd in je werk en kan uitgroeien tot wat jij wil zijn.

De vacatures die er open staan bij ABN AMRO zijn erg divers. Zo staan er vacatures open voor medewerker klantbeheer. Bij deze functie krijg je te maken met zakelijke internationale klanten waarvoor jij bepaalt of ABN AMRO zaken met hen wil doen. Ook staat er bijvoorbeeld een vacature open voor Klantadviseur Hypotheken, waarbij je allerlei vragen gaat beantwoorden over de hypotheken van ABN AMRO.

Reageer je op een vacature bij ABN AMRO? Dan heb je snel een nieuwe baan. Het kan zo maar zijn dat je binnen een week een baan hebt. Bij ABN AMRO hebben ze verschillende kantoren en de werktijden zijn vaak flexibel, zodat je het kan combineren met jouw privé leven. Wel zo fijn.

Solliciteer je op een vacature van ABN AMRO waarvoor je een Wft nodig hebt, en heb je deze nog niet in je bezit? Wij zorgen ervoor dat je opgeleid wordt door onze eigen Academy, zodat je met veel plezier jouw avontuur bij ABN AMRO kan starten. Je volgt online en offline de leerstof zodat je optimaal voorbereid bent op het examen.

Hoe gaat het werken via FINTREX in zijn werk? In veel gevallen kom je eerst op contract bij FINTREX. ABN AMRO is echter op zoek naar medewerkers voor de lange termijn. Gaat alles goed en zijn ze tevreden met je, dan ga je uiteindelijk op contract bij ABN AMRO. Dat is wel zo goed voor jouw c.v..

Klantadviseur bankzaken - Nijmegen

Houd jij van klantcontact en adviseer jij graag? Werk dan als Klantadviseur bankzaken bij ABN...
Nijmegen
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Klantcontact adviseur , Vacatures Nijmegen , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#FIVGE17164

Operations medewerker - Amsterdam

Op zoek naar een functie waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en doorgroeien? Waar jij tussen de 24 en 40 uur per week werkt en €...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Werken bij ABN AMRO , Vacatures Amsterdam , Klantenservice , Financiele vacatures
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#FIPR17462

Adviseur Operations desk - Amsterdam

Laat jij jezelf uitdagen en wil jij bij ABN AMRO werken? Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar voor € 12,57 bruto per uur? Ga...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Helpdesk , Inbound service , Outbound service
Vacatures Amsterdam , Werken bij ABN AMRO , Financiele vacatures , Klantenservice
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#FIPR17463

Servicedesk medewerker ABN AMRO - Amsterdam

Staat klantbeleving bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit de functie voor jou! Als Servicedesk medewerker sta je dagelijks in...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Servicedesk vacatures , Servicedesk , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#FISB15268

Helpdesk medewerker ABN AMRO - Amsterdam

Wil jij werken bij een toonaangevende bank als ABN AMRO? Start dan als Helpdesk medewerker bij ABN AMRO in Amsterdam voor 24-36 uur per...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Werken bij ABN AMRO , Helpdesk , Vacatures Amsterdam , Banken en verzekeringen
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#FISB15420

Klantenservice medewerker Private Banking - Amsterdam

Wil jij de next step zetten in jouw klantcontact carrière? Ga dan aan de slag als Klantenservice medewerker Private Banking bij ABN...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Vacatures Amsterdam , Werken bij ABN AMRO , Klantenservice medewerker , Klantcontact
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#FISB15422

Adviseur Klantbeheer - Zwolle

Verdien € 14,08 per uur op basis van een 32 tot 40 uur durende werkweek als Adviseur Klantbeheer bij ABN AMRO in Zwolle!
Zwolle
32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Klantadviseur , Klantcontact adviseur , Vacatures Zwolle , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: 07-02-2019
Referentie nr:#FIVGE17134

Medewerker Klantbeheer ABN AMRO - Zwolle

Klantenservice medewerker Klantbeheer in Zwolle iets voor jou? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde personen die affiniteit hebben met...
Zwolle
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Klantenservice , Werken bij ABN AMRO , Vacatures Nijmegen
Gepubliceerd: 07-02-2019
Referentie nr:#FITK12410

Klantcontact medewerker ABN AMRO - Amsterdam

Jij gaat voor € 12,57 bruto per uur aan de slag als Klantcontact medewerker bij ABN AMRO op Schiphol. Jij zal fulltime...
Amsterdam
36-40 uur , 32-36 uur
Inbound service
Vacatures Amsterdam , Werken bij ABN AMRO , Inbound
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#FISB15426

Klantadviseur bankzaken - Schiphol

Spreek jij vloeiend Engels en wil jij € 12,57 tot € 14,08 per uur verdienen? Solliciteer dan nu op de functie van Klantadviseur...
Amsterdam
20-24 uur , 24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Klantadviseur , Banken en verzekeringen , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#FIVGE17165

Werken bij ABN AMRO

Ga aan de slag bij ABN AMRO, een van grootste banken in Nederland. Bekijk hier het overzicht met onze actuele vacatures.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.