Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Zoekresultaten

Heb jij ervaring of affiniteit met financieel klantcontact? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financieel klantcontact branche? Ga dan aan de slag bij ABN AMRO, een van de drie grootste banken in Nederland. Bekijk hier het overzicht met actuele vacatures bij ABN AMRO.

Als een van de grootste banken van Nederland hecht ABN AMRO veel waarde aan persoonlijk klantcontact en uitstekende klantbeleving. Werken bij ABN AMRO betekent werken bij een bank anno nu. Het klantcontact center , het Advies en Service Center, van ABN AMRO is een zeer stimulerende en moderne afdeling waar gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van klantcontact. Wil jij graag een onderdeel worden van deze professionele en ambitieuze bank?

Voor ABN AMRO hebben wij diverse financiële vacatures Nijmegen en financiële vacatures Amsterdam open staan. Hierbij kun je denken aan financiële klantcontact functies, zoals Hypotheekadviseur, Medewerker Hypotheek Informatielijn, Financieel Klantadviseur of Financieel Service Medewerker. Wil jij graag werken bij ABN AMRO?

Als je bij ABN AMRO werkt betekent dat dat je echt iets kan betekenen voor de wereld om je heen. Omdat ze zo groot zijn, heeft wat je betekent impact op miljoenen klanten van ABN AMRO. Bij ABN AMRO werken mensen met hele verschillende achtergronden. Dit omdat ABN AMRO een werkomgeving wil bieden waar iedereen vertegenwoordigd is en er tot de beste oplossing gekomen kan worden.

ABN AMRO zoekt mensen met verschillende achtergronden: met weinig of juist heel veel ervaring, of iets wat er tussenin zit. Er worden veel opleidingen en cursussen geboden bij ABN AMRO, zodat jij altijd wordt uitgedaagd in je werk en kan uitgroeien tot wat jij wil zijn.

De vacatures die er open staan bij ABN AMRO zijn erg divers. Zo staan er vacatures open voor medewerker klantbeheer. Bij deze functie krijg je te maken met zakelijke internationale klanten waarvoor jij bepaalt of ABN AMRO zaken met hen wil doen. Ook staat er bijvoorbeeld een vacature open voor Klantadviseur Hypotheken, waarbij je allerlei vragen gaat beantwoorden over de hypotheken van ABN AMRO.

Reageer je op een vacature bij ABN AMRO? Dan heb je snel een nieuwe baan. Het kan zo maar zijn dat je binnen een week een baan hebt. Bij ABN AMRO hebben ze verschillende kantoren en de werktijden zijn vaak flexibel, zodat je het kan combineren met jouw privé leven. Wel zo fijn.

Solliciteer je op een vacature van ABN AMRO waarvoor je een Wft nodig hebt, en heb je deze nog niet in je bezit? Wij zorgen ervoor dat je opgeleid wordt door onze eigen Academy, zodat je met veel plezier jouw avontuur bij ABN AMRO kan starten. Je volgt online en offline de leerstof zodat je optimaal voorbereid bent op het examen.

Hoe gaat het werken via FINTREX in zijn werk? In veel gevallen kom je eerst op contract bij FINTREX. ABN AMRO is echter op zoek naar medewerkers voor de lange termijn. Gaat alles goed en zijn ze tevreden met je, dan ga je uiteindelijk op contract bij ABN AMRO. Dat is wel zo goed voor jouw c.v..

Klantenservice medewerker Private Assistance - Amsterdam

Ga met jouw Wft certificaten aan de slag op de afdeling Private Assistance (24-36 uur) bij ABN AMRO in Amsterdam en verdien tot wel...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Klantenservice medewerker , Werken bij ABN AMRO , Inbound vacatures
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#FITK14205

Afdeling vermogende klanten - Amsterdam

Lijkt het jou leuk om de vermogende klanten van ABN AMRO te helpen met hun vragen voor minimaal 30 uur per week in Amsterdam? Solliciteer...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Klantenservice , Vacatures Amsterdam , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#FITK13389

Service medewerker administratief - Amsterdam

Werken als fulltime Service medewerker administratief bij ABN AMRO in Amsterdam voor € 13,62 bruto per uur? Dat kan nu, dus pak je kans!
Amsterdam
36-40 uur
Administratief medewerker
Administratieve vacatures , Klantenservice , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#FISB15578

Schademedewerker - Zwolle

Word nu de beste Schademedewerker bij ABN AMRO in Zwolle! Door 32 tot 40 uur per week klaar te staan voor de klant, krijg jij...
Zwolle
32-36 uur , 36-40 uur
Administratief medewerker , Inbound service
Schadebehandelaar , Werken bij ABN AMRO , Vacatures ABN AMRO
Gepubliceerd: 08-10-2018
Referentie nr:#FIIS16192

Schadebehandelaar bij ABN AMRO - Zwolle

Word de nieuwe Schadebehandelaar bij ABN AMRO in Zwolle! Voor 32-40 uur per week krijg je een aantrekkelijk marktconform salaris...
Zwolle
36-40 uur , 32-36 uur
Inbound service
Administratieve vacatures , Banken en verzekeringen , Schadebehandelaar , Vacatures ABN AMRO , Vacatures Zwolle , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: 05-10-2018
Referentie nr:#FIIS16133

Financieel Klantcontactcenter - Nijmegen

Heb jij ervaring in de financiële dienstverlening en krijg jij energie van het helpen van mensen? Word dan nu specialist op...
Nijmegen
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Vacatures Nijmegen , Vacatures ABN AMRO , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: 13-09-2018
Referentie nr:#FITK14382

Klantenservice medewerker ABN AMRO - Breda

Jij gaat voor € 12,32 bruto per uur voor 25 tot 35 uur per week aan de slag als Klantenservice medewerker bij ABN AMRO in Breda....
Breda
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Werken bij ABN AMRO , Klantenservice , Vacatures Breda
Gepubliceerd: 06-09-2018
Referentie nr:#FISB14712

Klantadviseur Hypotheken bij ABN Amro in Nijmegen - Nijmegen

Start je financiële carriere bij ABN Amro in Nijmegen! Ga aan de slag als Klantadviseur en sta de klanten van ABN telefonisch te woord.
Nijmegen
32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Klantadviseur , Vacatures Nijmegen , Werken bij ABN AMRO , Wft diploma
Gepubliceerd: 21-08-2018
Referentie nr:#FISR07218

Financieel Klantenservice medewerker bij ABN AMRO in Nijmegen - Nijmegen

Ben jij proactief, accuraat en kun jij empathie tonen en actief luisteren? Dan is de functie als Financieel Klantenservice...
Nijmegen
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Vacatures ABN AMRO , Vacatures Nijmegen , Werken bij ABN AMRO , Klantenservice medewerker , Financiele vacatures
Gepubliceerd: 21-08-2018
Referentie nr:#FICB10686

Financieel klantadviseur - Nijmegen

Lijkt het jou gaaf om te werken als Financieel Klantadviseur bij ABN AMRO in Nijmegen? Dan kun jij nu fulltime aan de slag voor € 12,32...
Nijmegen
32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Financiele vacatures , Vacatures ABN AMRO , Vacatures Amsterdam , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: 21-08-2018
Referentie nr:#FIRK10748

Werken bij ABN AMRO

Ga aan de slag bij ABN AMRO, een van grootste banken in Nederland. Bekijk hier het overzicht met onze actuele vacatures.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.