Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Zoekresultaten

Heb jij ervaring of affiniteit met financieel klantcontact? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financieel klantcontact branche? Ga dan aan de slag bij ABN AMRO, een van de drie grootste banken in Nederland. Bekijk hier het overzicht met actuele vacatures bij ABN AMRO.

Als een van de grootste banken van Nederland hecht ABN AMRO veel waarde aan persoonlijk klantcontact en uitstekende klantbeleving. Werken bij ABN AMRO betekent werken bij een bank anno nu. Het klantcontact center , het Advies en Service Center, van ABN AMRO is een zeer stimulerende en moderne afdeling waar gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van klantcontact. Wil jij graag een onderdeel worden van deze professionele en ambitieuze bank?

Voor ABN AMRO hebben wij diverse financiële vacatures Nijmegen en financiële vacatures Amsterdam open staan. Hierbij kun je denken aan financiële klantcontact functies, zoals Hypotheekadviseur, Medewerker Hypotheek Informatielijn, Financieel Klantadviseur of Financieel Service Medewerker. Wil jij graag werken bij ABN AMRO?

Als je bij ABN AMRO werkt betekent dat dat je echt iets kan betekenen voor de wereld om je heen. Omdat ze zo groot zijn, heeft wat je betekent impact op miljoenen klanten van ABN AMRO. Bij ABN AMRO werken mensen met hele verschillende achtergronden. Dit omdat ABN AMRO een werkomgeving wil bieden waar iedereen vertegenwoordigd is en er tot de beste oplossing gekomen kan worden.

ABN AMRO zoekt mensen met verschillende achtergronden: met weinig of juist heel veel ervaring, of iets wat er tussenin zit. Er worden veel opleidingen en cursussen geboden bij ABN AMRO, zodat jij altijd wordt uitgedaagd in je werk en kan uitgroeien tot wat jij wil zijn.

De vacatures die er open staan bij ABN AMRO zijn erg divers. Zo staan er vacatures open voor medewerker klantbeheer. Bij deze functie krijg je te maken met zakelijke internationale klanten waarvoor jij bepaalt of ABN AMRO zaken met hen wil doen. Ook staat er bijvoorbeeld een vacature open voor Klantadviseur Hypotheken, waarbij je allerlei vragen gaat beantwoorden over de hypotheken van ABN AMRO.

Reageer je op een vacature bij ABN AMRO? Dan heb je snel een nieuwe baan. Het kan zo maar zijn dat je binnen een week een baan hebt. Bij ABN AMRO hebben ze verschillende kantoren en de werktijden zijn vaak flexibel, zodat je het kan combineren met jouw privé leven. Wel zo fijn.

Solliciteer je op een vacature van ABN AMRO waarvoor je een Wft nodig hebt, en heb je deze nog niet in je bezit? Wij zorgen ervoor dat je opgeleid wordt door onze eigen Academy, zodat je met veel plezier jouw avontuur bij ABN AMRO kan starten. Je volgt online en offline de leerstof zodat je optimaal voorbereid bent op het examen.

Hoe gaat het werken via FINTREX in zijn werk? In veel gevallen kom je eerst op contract bij FINTREX. ABN AMRO is echter op zoek naar medewerkers voor de lange termijn. Gaat alles goed en zijn ze tevreden met je, dan ga je uiteindelijk op contract bij ABN AMRO. Dat is wel zo goed voor jouw c.v..

Adviseur Internationaal ABN AMRO - Schiphol

Kom werken voor ABN AMRO op Schiphol als Adviseur Internationaal en verdien € 12,32 tot € 13,80 per uur op basis van een 28-40 uur...
Amsterdam
36-40 uur , 32-36 uur , 24-32 uur
Inbound service
International jobs , Klantadviseur , Klantcontact adviseur , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#FIVGE16977

Klantenservice internationale dienstverlening - Amsterdam

Werken als Klantenservice internationale dienstverlening bij ABN AMRO op Schiphol biedt jou de kans om fulltime aan de slag te gaan...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Klantenservice , International jobs , Werken bij ABN AMRO
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#FITK14466

Klantenservice medewerker international Clients ABN AMRO - Schiphol

Ben jij toe aan een nieuwe baan, woon je in de buurt van Schiphol en ben jij bereid om een Wft certificaat hiervoor te halen?...
Amsterdam
32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Klantenservice , Werken bij ABN AMRO , Fulltime baan
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#FITK12455

Klantcontact medewerker ABN AMRO - Amsterdam

Jij gaat voor € 12,32 bruto per uur aan de slag als Klantcontact medewerker bij ABN AMRO op Schiphol. Jij zal fulltime...
Amsterdam
36-40 uur , 32-36 uur
Inbound service
Vacatures Amsterdam , Werken bij ABN AMRO , Inbound
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#FISB15426

International Customer Service - Amsterdam

Do you speak English? Yes? Lees dan verder! Voor de Customer Service International bij ABN AMRO in Amsterdam zoeken wij namelijk...
Amsterdam
32-36 uur , 36-40 uur
Inbound service
Customer service , Werken bij ABN AMRO , Vacatures Amsterdam
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#FITK14256

Daily Contacts Specialist - Amsterdam

Word Daily Contacts Specialist bij ABN AMRO in Amsterdam en verdien € 12,32 per uur. Voor deze baan moet jij 25-35 uur per week...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Customer contact , Klantcontact adviseur , Werken bij ABN AMRO , Vacatures Amsterdam
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#FIVGE17017

Adviseur Daily Contacts - Amsterdam

Wil jij werken bij ABN AMRO in Amsterdam en € 12,32 per uur verdienen? Solliciteer dan nu op de functie van Adviseur Daily Contacts en...
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Klantadviseur , Klantcontact adviseur , Werken bij ABN AMRO , Vacatures Amsterdam
Gepubliceerd: 06-12-2018
Referentie nr:#FIVGE16850

Relatiebeheerder afdeling Hypotheken - Amersfoort

Voor € 12,32 per uur klanten van ABN AMRO via de chat, social media of telefonisch advies geven over hypotheken. Dat ga jij doen voor...
Amersfoort
36-40 uur
Inbound service
Werken bij ABN AMRO , Hypotheekadviseur , Vacatures Amersfoort
Gepubliceerd: 06-12-2018
Referentie nr:#FIVGE16951

Klantadviseur Daily Contacts - Amsterdam

Klantadviseur Daily Contacts bij ABN AMRO in Amsterdam voor € 12,32 bruto per uur, 25-30 of 30-35 uur in de week.
Amsterdam
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Klantadviseur , Werken bij ABN AMRO , Inbound
Gepubliceerd: 26-11-2018
Referentie nr:#FISB16731

Callcenter medewerker Bankieren - Breda

Callcenter medewerker Bankieren bij ABN AMRO in Breda voor € 12,32 per uur! Solliciteer nu als jij 25-35 uur per week beschikbaar bent!
Breda
24-32 uur , 32-36 uur
Inbound service
Callcenter medewerker , Banken en verzekeringen , Werken bij ABN AMRO , Vacatures Breda
Gepubliceerd: 22-11-2018
Referentie nr:#FISB16744

Werken bij ABN AMRO

Ga aan de slag bij ABN AMRO, een van grootste banken in Nederland. Bekijk hier het overzicht met onze actuele vacatures.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.