Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Webcare medewerker

p>Facebook, Twitter, Instagram, Google+. Ben jij gek op social media? Heb je dan wel eens gedacht om hier je beroep van te maken? Dat is mogelijk als webcare medewerker! Bekijk hier de vacatures.

Tegenwoordig wordt er binnen een klantcontact center niet alleen meer gebeld. Alhoewel vroeger het klantcontact met name telefonisch werd afgehandeld, bieden veel organisaties de klanten nu ook de mogelijkheid om via online kanalen vragen te stellen.

FINTREX heeft een divers aanbod van vacatures als webcare medewerker bij verschillende organisaties. Je kunt hier denken aan financiële vacatures waarbij je klanten helpt bij vragen over financiële producten, maar je kan bijvoorbeeld ook bij PostNL aan de slag als webcare medewerker

Werken als webcare medewerker is doorgaans zeer flexibel. Social media gaat 24 uur per dag door, waardoor je in deze functie vaak ook in de avonden en weekenden kunt werken. Je vind hier dus veel parttime werk en bijbanen die je goed kunt combineren met een studie of andere werkzaamheden!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.