Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Vacatures Soest

Woon jij in de provincie Utrecht en ben je in deze omgeving op zoek naar een nieuwe parttime of fulltime vacature? Recruitmentbureau FINTREX heeft uitdagende vacatures in Soest open staan.

Ben je op zoek naar een flexibele functie als klantenservice medewerker of klantcontact specialist? Dan raden wij jou aan om een aantal online vacatures op deze pagina’s door te nemen en te reageren op een functie wat jou aanspreekt.

Je gaat aan de slag als klantenservice medewerker van een bekend Beauty merk. Je staat klaar voor alle vragen, opmerkingen of klachten over verschillende producten en diensten. Daarnaast bel jijz elf ook klanten op om te vragen hoe de producten bevallen zijn en probeert erachter te komen wat de klantbehoeftes zijn zodat je nieuwe producten kunt aanbieden aan de klant. Hierbij ga je ook de klant informeren over verschillende aanbiedingen hiervoor.

Voor de klantenservice vacatures in Soest kun je parttime of fulltime aan de slag. Ben je commercieel ingesteld en heb je affiniteit met beauty producten? Solliciteer dan direct in een paar eenvoudige stappen.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken in Soest

Woon jij in de provincie Utrecht en ben je in deze omgeving op zoek naar een nieuwe parttime of fulltime vacature? FINTREX heeft uitdagende vacatures in Soest open staan.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.