Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Vacatures Sittard

Woon jij in Sittard of in de nabije omgeving van Maastricht en op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Bekijk hier onze klantenservice vacatures in Sittard en ga parttime of fulltime aan het werk.

FINTREX is voor deze vacatures in Sittard regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om het klantenservice team van een bekende zorgverzekeraar te versterken. Ben je iemand die enthousiast wordt om klanten telefonisch hulp te bieden en ben je van nature een communicatief en sociaal persoon? Dan zijn er een aantal leuke functies op jou aan het wachten. Deze opdrachtgever van FINTREX zoekt mensen die het beste uit zichzelf willen halen en ook de ambitie hebben om dit binnen een bepaalde tijd waar te maken.

Als jij op deze pagina een geschikte vacature in Sittard ziet, dan weet jij wat je moet doen: solliciteren via de bijbehorende sollicitatie button!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken in Sittard

Op deze pagina vind je onze klantcontact vacatures in Sittard terug. Op zoek naar een parttime of fulltime baan in deze regio? Solliciteer dan de juiste functie!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.