Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Vacatures Rotterdam

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime vacature in Rotterdam of omgeving? Bekijk dan onze beschikbare functies en openstaande vacatures in Rotterdam. FINTREX heeft mooie vacatures beschikbaar voor het contactcenter of de customer afdeling van diverse opdrachtgevers. Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil jij je CV boosten door relevante werkervaring op te doen?

Neem dan op deze pagina even de tijd om ons ruime aanbod aan vacatures in Rotterdam en omgeving door te nemen. Wij zoeken doorlopend nieuwe collega’s zoals klantenservice medewerker, klantcontact specialist en sales medewerkers voor onder andere bekende Telecom merken en financiële verzekeraars. Dit zijn twee branches waarbij klantcontact een van de belangrijkste factoren is als het gaat om interactie met de klant.

Wanneer jij hebt gesolliciteerd voor een van de vacatures in Rotterdam en je bent met succes door de sollicitatieprocedure gekomen, nodigen wij jou uit voor een gesprek bij FINTREX.

Veel succes met jouw sollicitatie op een van onze vacatures in Rotterdam en tot snel!

Callagent Medewerker Hypotheken - Rotterdam

Ga aan de slag als Callagent Medewerker Hyporheken bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam! Verdien € 12,72 bruto per uur, werk...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#FISO25408

Klantcontact medewerker Hypotheken - Rotterdam

Sta klanten te woord en help ze met hun hypotheek, 32-40 uur per week voor € 12,72 bruto per uur bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#FIMMA24838

Inbound Hypotheekmedewerker - Rotterdam

Ga aan de slag bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam! Verdien € 12,72 bruto per uur, werk minimaal 32 uur per week en behaal Wft...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#FIMMA24921

Klantenservice Medewerker Hypotheken - Rotterdam

Haal Wft diploma's, verdien € 12,72 bruto per uur en werk 32-40 uur per week als Klantenservice Medewerker Hypotheken in Rotterdam!
Gepubliceerd: 20-05-2020
Referentie nr:#FIMM25243

Sales Representative Eneco - Rotterdam

Ga nu aan de slag als fulltime Sales Representative bij Eneco in Rotterdam! Een mooi uurloon van €15,65 en werken voor een sterk merk!
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#FIEB25322

Sales Medewerker Eneco (15,60 per uur) - Rotterdam

Ga nu aan de slag als fulltime Sales Medewerker bij Eneco Zakelijk in Rotterdam! Een mooi salaris van €15,60 per uur en vaste...
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#FIEB25321

Klantbehoudmedewerker de Nederlandse Loterij - Rotterdam

Ben jij geïnteresseerd in een inbound klantenservice functie met extra uitdagingen? Lees dan snel verder over de functie als...
Gepubliceerd: 09-04-2020
Referentie nr:#FINV24904

Werken in Rotterdam

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil jij je CV boosten door relevante werkervaring op te doen? Bekijk hier onze vacatures in Rotterdam!
Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.