Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Vacatures Nijmegen

Woon jij in de provincie Gelderland in de omgeving van Nijmegen? Blijf dan even hangen op deze vacature pagina. Waarom? Misschien kan Recruitmentbureau FINTREX jou aan een nieuwe baan helpen. FINTREX heeft namelijk diverse vacatures in Nijmegen open staan voor mensen die de ambitie hebben om hun loopbaan voort te zetten binnen de klantcontact branche.

Ben jij een parttimer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je minstens 36 uur aan de bak? Voor een aantal financiële opdrachtgevers kun je in verschillende urencategorieën aan de slag. Doorlopend zoeken wij kandidaten die interesse hebben binnen de financiële dienstverlening en het in zich hebben om meerdere Wft diploma’s te behalen. Voor start zal jij middels een training opgeleid worden en is er via FINTREX de mogelijkheid om kosteloos je Wft diploma te halen.

Klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan direct op een van deze vacatures in Nijmegen en wie weet kun je snel aan de slag als klantenservice adviseur bij ABN AMRO.

Klantadviseur VodafoneZiggo - Ede

Kom jij ons team versterken als Klantadviseur VodafoneZiggo (28-40 uur)? Doe dit en krijg een startsalaris van €9,70 bruto per...
Gepubliceerd: 23-06-2020
Referentie nr:#FIAG24419

Inbound Medewerker Klantenservice - Ede

Altijd al voor een groot bedrijf willen werken als VodafoneZiggo? Kom werken als Inbound Medewerker Klantenservice voor €9,70...
Gepubliceerd: 23-06-2020
Referentie nr:#FIBS23625

Klantenservice medewerker (18-40 uur) - Ede

Praat jij makkelijk en vind jij het leuk om met klanten mee te denken? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker KPN in Ede voor...
Gepubliceerd: 12-06-2020
Referentie nr:#FIAG24421

Klantadviseur VodafoneZiggo - Nijmegen

Kom jij ons team versterken als Klantadviseur VodafoneZiggo (28-40 uur)? Doe dit en krijg een startsalaris van €9,70 bruto per...
Gepubliceerd: 12-06-2020
Referentie nr:#FINL25108

Werken in Nijmegen

Woon jij in Nijmegen en ben je op zoek naar een bijbaan, parttime of fulltime baan? Bekijk hier onze vacatures in Nijmegen en solliciteer op een vacature waarvoor je wilt gaan!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.