Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Vacatures Groningen

Ben jij woonachtig in de regio of omgeving van Groningen? Dan zit je op deze pagina goed!

FINTREX heeft regelmatig leuke klantcontact vacatures in Groningen openstaan voor meerdere opdrachtgevers.

Ga bijvoorbeeld aan de slag als klantenservice medewerker of medewerker inbound bij een bekende zorgverzekeraar, energiemaatschappij of in het bank – en verzekeringswezen.

Deze klantcontact vacatures in Groningen kunnen zowel parttime als fulltime ingevuld worden. Ideaal voor wanneer je een klantcontact baan wilt combineren met bijvoorbeeld een studie of gezin.

FINTREX is doorlopend op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten die bereidt zijn om zich volledig in te zetten en hun klantenservice skills een boost willen geven.

Heb jij interesse? Bekijk dan ons actuele vacature aanbod op deze pagina en solliciteer via de button op een van de klancontact vacatures in Groningen!

Inbound medewerker Menzis - Groningen

Ben je op zoek naar een flexibele klantenservice baan? Start dan als inbound medewerker voor zorgverzekeraar Menzis in Groningen (20-40...
Gepubliceerd: 26-06-2020
Referentie nr:#FIAG25878

Klantenservice medewerker Eneco - Groningen

Wil je parttime of fulltime aan de slag? Dan kan bij Eneco in Groningen als klantcontact medewerker met een bruto uurloon van...
Gepubliceerd: 13-06-2020
Referentie nr:#FIAG25643

Helpdesk Medewerker Energie - Groningen

Ben je op zoek naar een parttime bijbaan of fulltime vacature in Groningen? Start snel als klantenservice helpdesk medewerker voor een...
Gepubliceerd: 13-06-2020
Referentie nr:#FIAG25644

Klantenservice Eneco Groningen - Groningen

Haal je écht energie eruit als je mensen mag helpen? Eneco in Groningen is momenteel opzoek naar nieuwe medewerkers, die het...
Gepubliceerd: 13-06-2020
Referentie nr:#FIAG25642

Vacatures Groningen

Op deze pagina vind je onze klantcontact vacatures in Groningen terug. Heb jij interesse in een klantcontact functie? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures!

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.