Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Studentenbaan

Ben jij momenteel bezig met een studie, maar zou je daarnaast graag een leuke baan willen? FINTREX heeft een breed aanbod van klantcontact banen die zeer geschikt zijn als studentenbaan. Zoek jij een baan die je goed kan combineren met jouw opleiding en waar je ook nog eens goed verdient? Bekijk hier dan snel de actuele studenten vacatures.

Werken in de klantcontact branche is ideaal voor studenten. Dit komt vooral door de zeer flexibele werktijden. In bijna ieder callcenter is het mogelijk om parttime werken. Hierbij mag je zelf flexibel je uren inroosteren en kun je ook aan de slag in de avonduren of in het weekend. In de tentamenweek even wat minder werken of in de vakantie juist meer uren werken? Dit is zeker mogelijk bij deze studentenbaan!

Heb jij interesse in een studentenbaan via FINTREX? Bekijk hier het actuele overzicht van vacatures en solliciteer direct wanneer jij een goede match ziet!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.