Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Schadebehandelaar

Heb jij affiniteit met financiële dienstverlening en lijkt het jou een mooie uitdaging om je te specialiseren als adviseur op het gebied van schade. Je vind hier een overzicht met al onze vacatures voor de functie van Schadebehandelaar.

In de functie schadebehandelaar werk je op de klantcontact afdeling bij een verzekeringsmaatschappij. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij Aegon of werken bij Nationale-Nederlanden als schadebehandelaar. Verzekerden nemen contact met jou wanneer zij te maken krijgen met schade en jij beoordeelt en behandelt deze schadeclaims. Veelal is het voor deze functie noodzakelijk om een Wft diploma Schade te behalen. Deze opleiding kan je kosteloos via FINTREX volgen.

Op deze pagina vind je onder andere vacatures Zoetermeer, vacatures Den Haag en vacatures Ede. Heb jij een interessante baan gevonden als schadebehandelaar? Reageer dan vandaag nog!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.