Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Nieuwsupdate: van augmented reality tot inzicht in het brein!

Jerry Bergwerff 22-2-2019 12:41
Categorieën: Nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes als werkzoekende in klantcontact land? Wij speuren alle belangrijke feitjes voor je op en delen deze in onze wekelijkse nieuwsupdate.

Inzicht krijgen in de werking van het brein van de klant doe je zo!
Weten wat er in andermans bovenkamer omgaat, dat willen we allemaal wel. Wanneer jij weet wat iemands beweegredenen zijn, kan je daar makkelijk op inspelen. Echter zijn er verschillende handigheidjes toepasbaar, die jou kunnen helpen bij het doorgronden van de klant. Ben jij benieuwd naar het hele artikel? Lees meer..

Augmented reality in de lift: TUI experimenteert op Mallorca
TUI begint deze week een proef met een technologische gids. Reizigers die deelnemen aan de pilot op Mallorca dragen een augmented reality-bril die de customer journey moet uitbreiden. TUI licht toe een nieuwe manier van belevingen te willen testen en laat mensen individueel door de brillen de reis beleven. Lees meer..

Klantcontact via video: 5 tips voor succes
De populariteit van video is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Video kent voor klantcontactoplossingen in verschillende situaties veel toepassingsmogelijkheden. Lees nu vijf tips hoe jij video kan implementeren om contact te leggen met klanten. Lees meer..

Customer Experience Ryanair krijgt een opknapbeurt
Dat de algemene klantbeleving steeds belangrijker wordt is niks nieuws. Ryanair introduceert daarom deze week nieuwe verbeteringen voor de customer experience. De organisatie wil in 2019 een vliegende start maken en lanceert onder andere een frequent flyerprogramma en 24/7 klantondersteuning. Lees meer..

FINTREX blog: De 6 beste vragen die jij kan stellen tijdens een sollicitatiegesprek
Het is belangrijk om tijdens je sollicitatiegesprek niet alleen vragen te beantwoorden, maar ook om zelf vragen te stellen. Niet alleen kom je hierdoor meer te weten over je werkgever en nieuwe baan, maar krijg je ook een evenwichtiger gesprek. Wij helpen je hier graag een handje bij! Lees meer..

Ben jij nog op zoek naar een leuke uitdagende functie?
Onze vacatures

#tags: laatste nieuws klantcontact, update nieuws klantcontact, laatste trends klantcontact, nieuwsupdate FINTREX, nieuwsupdate klantcontact, klantenservice nieuwsupdate, nieuwtjes omtrent klantcontact.

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.