De beste vacatures in klantcontact

Wij zijn FINTREX!

FINTREX is een jonge, ambitieuze, landelijk opererende recruitment organisatie met Rotterdamse roots. Aanpakken en hard werken zit in ons DNA. Iedere dag zetten onze mensen alles op alles om het vak klantcontact te verbeteren. Vanuit het hart, continu op zoek naar vernieuwing en een niet te temmen drive.

Werken bij FINTREX betekent samenwerken aan succes, veel aandacht voor zelfontwikkeling en een hecht team van professionals.

Zit jij ook vol ambitie en weet jij van aanpakken? Check dan onze interne vacatures.

Energiek

“Be the energy you want to attract”

Bij FINTREX werken wij vól energie aan ons gezamenlijke succes. Wanneer je je concentreert op positieve situaties, weet en begrijpt dat dingen goed komen, op zoek gaat naar oplossingen in plaats van erover te klagen, meer begrip toont in plaats van boos wordt, naar dingen probeert te kijken vanuit een ander perspectief, veranderingen omarmt, mogelijkheden ziet in plaats van beren op de weg en je niet altijd van het ergste uitgaat, dan krijg je de energie die iedereen wel wil hebben!

Wij geloven dat we het verschil kunnen maken door de mensen om ons heen met tomeloze energie te motiveren.

Ambitieus

“Be tough be ambitious and know exactly what you want”

We houden van hard werken en vinden het belangrijk dat we doen wat we leuk vinden. Door samen te werken kunnen we onverwachte ideeën en oplossingen bedenken waardoor iedereen succesvol is in alles wat hij of zij doet.

Bij FINTREX is er altijd ruimte voor meer. Meer informatie, meer dingen doen, nieuwe manieren van werken en meer kennis. We zijn niet bang om risico’s te nemen en verzamelen mensen om ons heen die er samen met ons voor willen gaan.

Wat je doelen ook zijn, ga ervoor met alles wat je in je hebt!

Flexibel

“Stay committed to your goals and stay flexible in the approach”

We kunnen onszelf in iedere gewenste vorm brengen. Door van vorm te veranderen en door goede ideeën lossen we de moeilijkste problemen op. Altijd bereid te helpen is iets wat in het DNA van iedere FINTREXER zit. Onze flexibiliteit kent geen grenzen, als het maar bijdraagt aan onze doelen en die van jou.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.