Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

MBO vacatures

Ben jij op dit moment bezig met een MBO studie of heb je deze net afgerond? FINTREX heeft een groot aanbod van klantencontact vacatures op MBO niveau. Heb jij de ambitie om binnen de klantcontact branche je carrière te starten? Bekijk dan hier alle MBO vacatures.

Binnen MBO vacatures kun je zowel parttime als fulltime aan de slag. Hierdoor is een functie binnen klantcontact gemakkelijk te combineren met je MBO studie!

Bij veel organisaties is het mogelijk om door te groeien. Je kunt hierdoor direct vanuit je MBO studie je carrière starten. Maar FINTREX biedt ook de mogelijk om kosteloos je Wft diploma te behalen.

Wil jij graag aan de start als Klantcontact medewerker, of Sales representative? Bekijk dan snel alle MBO vacatures en solliciteer direct op de vacature die jou leuk lijkt!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.