Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Klantcontact

Op zoek naar een nieuwe baan? FINTREX is een recruitment bureau geheel gericht op de klantcontact branche. Wij hebben een zeer breed aanbod van klantcontact vacatures bij diverse opdrachtgevers door heel Nederland. Ons motto is ‘de beste match maak je zelf’. Bekijk dus nu het overzicht van vacatures en kies zelf de klantcontact baan die het beste bij jou past!

Er zijn diverse soorten klantcontact functies. Ben jij servicegericht en vind je het leuk om in een adviserende functie te werken? Dan kun je solliciteren naar een van de inbound klantcontact functies, zoals klantenservice medewerker, klantcontact specialist of helpdesk medewerker. Heb jij meer affiniteit met een commerciële baan? Dan kan je bijvoorbeeld aan de slag als sales medewerker of verkoopadviseur. De klantcontact branche heeft vele mogelijkheden en biedt daarnaast ook een hoop ruimte voor groei, opleiding en ontwikkeling.

Werken in de klantcontact branche heeft vele voordelen. Klantcontact centra hebben ruime openingstijden, ook in de avonden of het weekend. Hierdoor kun je in de meeste functies zowel parttime als fulltime werken. Dit geeft een hoop vrijheid om je baan te combineren met bijvoorbeeld een studie, gezin of een tweede baan.

Heb jij een klantcontact vacature gevonden die goed bij jou past? Solliciteer dan direct door op de sollicitatie button in de vacature te klikken. In een paar eenvoudige stappen heb jij dan al gesolliciteerd op de door jouw gekozen baan!

Klantadviseur Daily Contacts ABN AMRO - Breda

Ga parttime aan de slag als Klantadviseur bij ABN AMRO in Breda en verdien een lekker salaris van € 12,92 bruto per uur!
Gepubliceerd: 04-05-2020
Referentie nr:#FIMOT22338

Telefonisch Adviseur Internationale Bank - Breda

Ben jij op zoek naar een starters functie in de financiële sector? Ga dan minimaal 24 uur per week aan de slag als Telefonisch...
Gepubliceerd: 04-05-2020
Referentie nr:#FIMOT21989

Klantenservice medewerker ABN AMRO - Breda

Ga nu 24 tot 36 uur per week aan de slag bij ABN AMRO in Breda als Klantenservice medewerker voor een uurloon tussen de...
Gepubliceerd: 04-05-2020
Referentie nr:#FIVGE22297

Customer Servicemedewerker - Breda

Jij gaat voor € 12,92 bruto per uur voor 24-36 uur per week aan de slag als Customer Servicemedewerker bij ABN AMRO in Breda....
Gepubliceerd: 04-05-2020
Referentie nr:#FISB14713

Helpdesk medewerker Dagelijkse Bankzaken - Breda

Ga 24-36 uur per week aan de slag als Helpdesk medewerker Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO in Breda en verdien een lekker uurloon van...
Gepubliceerd: 04-05-2020
Referentie nr:#FISB16640

Klantadviseur Medische Vrije Beroepen ABN AMRO - Amsterdam

Ga nu 24-36 uur per week aan de slag als Klantadviseur Medische Vrije Beroepen bij ABN AMRO in Amsterdam voor € 12,92 per uur!
Gepubliceerd: 24-04-2020
Referentie nr:#FIMOT25068

Telefonisch hulpverlener Italiaans ANWB - Den Haag - Den Haag

Spreek jij Italiaans? Start dat nu als Telefonisch hulpverlener Italiaans bij ANWB in Den Haag voor € 10,94 bruto per uur!
Gepubliceerd: 21-04-2020
Referentie nr:#FINB25102

Voertuighulpverlener Meertalig ANWB - Den Haag - Den Haag

Wil jij graag een flexibele werkweek? Word dan nu Voertuighulpverlener Meertalig bij ANWB in Den Haag voor € 10,94 bruto per uur!
Gepubliceerd: 16-04-2020
Referentie nr:#FINB25061

Klantbehoudmedewerker de Nederlandse Loterij - Rotterdam

Ben jij geïnteresseerd in een inbound klantenservice functie met extra uitdagingen? Lees dan snel verder over de functie als...
Gepubliceerd: 09-04-2020
Referentie nr:#FINV24904

Medewerker Channel Support T-Mobile - Den Haag

Zoek jij een uitdagende klantcontact baan in het centrum van Den Haag? Voor T-Mobile in Den Haag zoeken wij Medewerkers Channel Support....
Gepubliceerd: 09-04-2020
Referentie nr:#FIDH24991

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.