InstantJob

Baan binnen één dag

Ben jij die ellenlange sollicitatieprocedures en het wachten ook zo zat? Bij FINTREX kan je binnen één dag naar huis met een nieuwe baan! InstantJob is de kans om in een middag kennis te maken met FINTREX en wij met jou.

Wat gaan we doen?

InstantJob bestaat uit verschillende sessie waarin je FINTREX en jouw toekomstige collega's leert kennen. Ook zal je tijdens deze dag meer te weten komen over de verschillende functies binnen onze organisatie en welke baan er echt bij jou past! FINTREX zal FINTREX niet zijn als InstantJob niet wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Ben jij erbij?

InstantJob wordt georganiseerd op donderdag 14 december van 14.30 tot 19.00 uur. Wil jij erbij zijn? Het enige wat je hoeft te doen, is het aanmeldformulier invullen!

Denk je nu...

Een baan in één dag? Is dat niet heel erg snel? Wij snappen natuurlijk dat jij wellicht een opzegtermijn hebt. Daarom kun je binnen één dag een baan scoren, maar je kunt op verschillende data (ook in 2018) starten, zodat we rekening kunnen houden met jouw huidige situatie.

Onze top vacatures

Neem alvast een kijkje!

Zet jouw ambitie aan het werk!
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.