Vaak gestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor de 2e fase van het sollicitatieproces?


Om in de 2e fase van je sollicitatie proces te komen ontvang jij eerst een e-mail van één van de medewerkers van FINTREX. Zij sturen je een e-mail met een gematchte vacature en verdere uitleg. Zaak is dat je deze mail beantwoordt conform de beschreven sollicitatie procedure. Doorgaans dien je een aantal documenten op te sturen en een ingevulde vragenset.

Wij kunnen je alleen maar vinden indien je online profiel volledig is ingevuld. Houd dus goed je inbox in de gaten en lees goed de e-mail door die wij je sturen. Heel veel succes en hopelijk tot snel!


Is je vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien je het antwoord op je vraag niet hebt kunnen vinden, kun je hieronder je eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.