Vaak gestelde vragen

Hoe meld ik mij aan/af voor nieuwsbrieven?


Zodra jij in ons systeem komt melden wij je sowieso aan bij één van onze online nieuwsbrieven. Wij hebben verschillende regio nieuwsbrieven voor klantcontactcenter functies, maar we hebben bijvoorbeeld ook een speciale brief gericht op middle-management en één voor het bank- en verzekeringswezen. Iedere nieuwsbrief die wij je sturen bevat onderaan een link, zodat jij je heel gemakkelijk kan afmelden. Om je aan te melden voor een speciale groep klik dan op de volgende link: pagina nieuwsbrieven.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien je het antwoord op je vraag niet hebt kunnen vinden, kun je hieronder je eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.