Vaak gestelde vragen

Wie is FINTREX en wat kan FINTREX voor mij betekenen?


FINTREX is dé specialist binnen de klant contactcenter branche als het gaat om personeel. In Nederland zijn wij de grootste onafhankelijke recruitment partij voor telefonisch adviseurs, callagents, online verkeersleiders, teamleiders en managers. Met onze vijf targetsites vindt onze werving volledig online plaats. Vanuit een centraal geleide organisatie zijn wij te vinden in heel Nederland.

Om jou goed van dienst te kunnen zijn bieden wij jou een eigen online profiel (klik hier > inlogpagina) waarin jij exact kan aangeven wat jouw wensen, competenties en werkachtergronden zijn. Op die manier proberen wij je alleen vacatures per e-mail aan te bieden, waar jij ook echt iets aan hebt. Bij FINTREX maak jij zodoende je eigen match!

Voor meer informatie over FINTREX ga naar www.fintrex.nl.


Is je vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien je het antwoord op je vraag niet hebt kunnen vinden, kun je hieronder je eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.