Vaak gestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord van de Flexportal vergeten. Hoe krijg ik een nieuw wachtwoord toegestuurd?


Via https://fintrex.flexportal.eu/ kom jij op het inlogscherm van de Flexportal. Op het inlogscherm staat de roze button "Wachtwoord vergeten". Jij dient jouw e-mailadres en de gevraagde code in te vullen, waardoor jij een nieuw wachtwoord op kan vragen. Dit wachtwoord ontvang jij op het ingevulde e-mailadres.

Zodra jij ingelogd bent, kan jij dit tijdelijke wachtwoord aanpassen naar een nieuw wachtwoord. Let op: het kan zijn dat deze mail in je Ongewenste Mail terecht komt. De afzender is e-UUR, je LOGIN blijft gewoon je e-mailadres.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien je het antwoord op je vraag niet hebt kunnen vinden, kun je hieronder je eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.

Contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.