Lekker makkelijk: solliciteren via Whatsapp

Door: Britt van Hattum 30-10-2016

Categorieën
:
Nieuws,

Een bekende uitspraak onder rokers is: “Stoppen met roken is helemaal niet moeilijk. Ik moet het alleen even doen.” Maar uiteindelijk doen de rokers het nooit en roken ze uit gewoonte drie jaar later nog steeds.

Hetzelfde geldt voor het zoeken naar een nieuwe baan. Er zijn genoeg mensen die niet elke dag met een grote glimlach richting hun werk vertrekken. Ze zitten niet op hun plek en voelen zich totaal niet gewaardeerd. Toch slaan deze mensen niet aan het solliciteren. Maar waar ligt dat aan? Argumenten als het kost te veel tijd, ik ben niet goed in het schrijven van een sollicitatiebrief of lange sollicitatieprocedures worden vaak genoemd.

FINTREX heeft hier wat op gevonden: solliciteren via Whatsapp. Door je aan te melden voor de FINTREX Whatsapp dienst ontvang je regelmatig interessante vacatures uit jouw regio, waar je direct met je smartphone op kan solliciteren. Ook is het mogelijk om via Whatsapp vragen te stellen aan een van onze collega’s over de ontvangen vacatures. Op deze manier verlaagd FINTREX de drempel om te solliciteren en word het vinden van een nieuwe uitdaging wel heel gemakkelijk.

MELD JE AAN EN SOLLICITEER VIA WHATSAPP!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met 'FINTREX AAN' + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.