Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Blog

•• Stories - 11 June 2019
Als Customer Service medewerker bij Oxxio in Rotterdam heb je een veelzijdige functie, waarbij je jezelf ontwikkelt op meerdere skills. Hoe het is om hier te werken? Wij vroegen het aan Jeroen (27 jaar) die vanaf februari is gestart bij Oxxio.

Wat voor persoon ben jij nou echt?
‘’Ik woon in Capelle, dat is wel mijn stadje! Ik hou van sport en voetbal en daarnaast doe ik nog een beetje muziek maken. Natuurlijk doe ik ook leuke dingen met vrienden, je kent het wel!’’

‘’Mijn familie zou mij omschrijven als gezellig en lekker druk, maar ik denk ook wel als...
146bekeken
Geen reacties
•• Blogs - 11 June 2019
Een baan zoeken is niet eenvoudig en dit kan je op verschillende manieren aanpakken. Wij vertellen je in deze blog alles wat je moet weten om vacatures te vinden die bij je passen.

Een goede voorbereiding is belangrijk
Voordat je begint aan je cv en het zoeken van vacatures, is het belangrijk dat je jezelf drie kernvragen stelt: Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik? Je kan namelijk alleen maar zoeken naar een functie die zo goed mogelijk bij je past. Bedenk bij jezelf waar je wilt zijn over vijf jaar.

De zoektocht
Om niet te verdwalen...
109bekeken
Geen reacties
•• Video's - 7 June 2019
Als Telemarketing Medewerker bij De Persgroep in Amsterdam weet jij als geen ander een goede klik te maken met de potentiële klanten. Telefonisch benader jij oud klanten en mogelijk nieuwe klanten om ze een passend abonnement aan te bieden op een krant die aansluit op hun wensen. Met jouw enthousiasme, vlotte babbel en door de juiste vragen te stellen weet jij al snel mensen te overtuigen en verkoop jij een passend abonnement aan de klant.

Het werken als Telemarketing Medewerker is een mooie uitdaging en je prestaties worden beloond, want naast je loon van € 15,- bruto per uur krijg...
17bekeken
Geen reacties
•• Stories - 6 June 2019
Als Recruiter weet je de beste match te maken tussen sollicitanten en organisaties. Toch zijn veel mensen nog onbekend met de werkzaamheden en verantwoordelijkheden als Recruiter. Om een kijkje in de keuken te geven bij FINTREX, hebben we een goed gesprek gevoerd met onze Recruiter Cherigoya (29 jaar) van onze locatie in Apeldoorn. Benieuwd hoe Cherigoya bij FINTREX is beland?

Kan je ons wat meer achtergrondinformatie over jezelf vertellen?
‘’Ik kom uit Deventer en ik ben nu ongeveer een half jaartje getrouwd! Daarnaast heb ik om de week een bonuszoon in huis van 11 jaar. Hij begint nu een klein...
195bekeken
Geen reacties
•• Blogs - 4 June 2019
Natuurlijk wil jij er tijdens je sollicitatiegesprek uitzien om door een ringetje te halen en je outfit is hierbij erg belangrijk. Wat minder bekend is, is dat kleurgebruik in je outfit een grote invloed heeft op het vormen van een eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je een goede eerste indruk achter laat, is het belangrijk om de kleur van je kleding af te stemmen op de functie.

De verschillende associaties met kleuren
Elke kleur zorgt bij mensen voor associaties. Volgens een onderzoek van CareerBuilder raden werkgevers voor een sollicitatie-outfit het meest blauw (23%) en zwart (15%) aan. Oranje...
924bekeken
Geen reacties
•• Video's - 31 May 2019
Zoek jij een leuke baan als Customer Service Medewerker en wil jij meer leren over financiële klantcontact? Ga dan aan de slag bij KCS in Zoetermeer, Almere of Arnhem! Bij KCS hebben wij meerdere leuke vacatures openstaan waar jij als Customer Service Medewerker klanten helpt bij vragen over verzekeringen. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld zorgverzekeringen of schadeverzekeringen. Wanneer jij aan de slag gaat bij KCS, wordt je gestimuleerd om verder te denken dan de initiële klantvraag waardoor je echt in contact bent met de klant en de klant zo goed mogelijk kan helpen bij vragen! Ook krijg je de mogelijkheid om kosteloos een...
41bekeken
Geen reacties
•• Stories - 29 May 2019
Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te werken voor een grote bank zoals ABN AMRO? Wij vroegen het aan Germain (29 jaar) die werkzaam is als Adviseur Personalized Marketing bij ABN AMRO in Amsterdam.

Vertel! Wat voor persoon ben jij?
‘’Ik woon in Rotterdam in het mooie Kralingen! Ik hou heel erg van lekker uiteten gaan naar allerlei soorten restaurants en keukens. Mijn favoriete stekkie is toch wel Little V! Daarnaast heb ik een Pathé unlimited card, dus ik ben ook regelmatig in de bioscoop te vinden.’’

Je werkt bij een bank, wat voor soort achtergrond...
182bekeken
Geen reacties
•• Blogs - 27 May 2019
Binnenkort heb je een sollicitatiegesprek en je voldoet aan alle eisen! Je zou denken dat je al binnen bent. Maar naast dat je werkervaring overeenkomt met de eisen in de vacature, betekent nog niet dat jij de functie krijgt. Er zijn namelijk veel andere factoren waar recruiters op letten tijdens een sollicitatiegesprek, waaronder je lichaamstaal. Daarom geven wij zes ongeschreven regels omtrent lichaamstaal tijdens een sollicitatie:

1. Handdruk
De eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek is belangrijk voor een goede beeldvorming. Geef een stevige handdruk, zonder dat je iemand zijn hand fijnknijpt. Mocht je last hebben van zweethanden is het belangrijk...
502bekeken
Geen reacties
•• Stories - 23 May 2019
Als Particulier Financieel Adviseur bij de Rabobank, werk je in een gezellige omgeving in de flexpool. Hoe het is om hier te werken? Wij vroegen het aan Jurrian (22 jaar) die sinds september vorig jaar werkzaam is bij Rabobank.

Wat doe jij nog allemaal naast je parttime job bij Rabobank?
‘’Momenteel doe ik de opleiding Small Business en Retailmanagement op het HBO. Ik heb daar nu een half jaartje een ‘break’ van, omdat ik nog niet kan afstuderen. Daarnaast hou ik mij een beetje bezig met beleggen.’’

Beleggen als hobby hoor je niet vaak van iemand op zo’n leeftijd?
‘’Ik vind het...
265bekeken
Geen reacties
•• Blogs - 21 May 2019
Koud bellen zou een warme douche moeten zijn. Weinig dingen zijn zo moeilijk als het plegen van een ‘Cold call’. Deze acht tips zorgen voor een goede voorbereiding en zorgen ervoor dat koude acquisitie wat makkelijker wordt.

1. Neem rustig je tijd
Gun jezelf de tijd voor koud bellen! Succesvolle koude acquisitie wordt niet even tussendoor geplaatst. Het is het resultaat van hard werken wat vraagt om een warming up. Pas wanneer je helemaal warm bent gedraaid, zal je merken dat het lekker loopt.

2. Weet wie je belt en waarvoor
Doe vooraf je huiswerk! Zeker als het gaat om...
359bekeken
Geen reacties

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.