Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Blog

•• Stories - 24 April 2019
Als Accountmanager bij T-Mobile in Den Haag ben je verantwoordelijk voor het telefonisch behalen van new business en het behouden van bestaande klanten. Dat sales een vak is en geen trucje, weet David (26 jaar) maar al te goed! Hij maakte hier onlangs de stap tot Senior Accountmanager. Wij vroegen aan hem hoe het is om bij T-Mobile te werken.

Hoe word je nou een echte verkoper?
‘’Ik kom zelf uit een klein dorpje in het verre oosten in Gelderland en daar ben ik begonnen met mijn stage bij Phonehouse. Daarvoor heb ik eigenlijk altijd in de retail gezeten, dus...
456bekeken
Geen reacties
•• Blogs - 23 April 2019
Nog nooit eerder onderhandeld over je salaris? Zeg niets over je huidige salaris en onderhandel pas op het moment dat je de baan hebt aangeboden gekregen. Veel sollicitanten maken namelijk wel gebruik van deze strategie. In deze blog geven we jou vier redenen waarom je deze strategie nooit meer moet gebruiken.

Je verliest als je je kaarten op tafel legt
Degene die het eerste zijn kaarten op tafel legt, ‘verliest’. Jouw potentiële werkgever weet dit ook en zal daarom proberen om jouw salariswensen kenbaar te maken. Vaak vragen ze naar je huidige salaris! Zorg ervoor dat je hierover niks loslaat....
745bekeken
Geen reacties
•• Nieuws - 19 April 2019
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes als werkzoekende in klantcontact land? Wij speuren alle belangrijke feitjes voor je op en delen deze in onze wekelijkse nieuwsupdate.

Bijna 2,1 miljoen werknemers kunnen informatiestroom op werk niet aan
Ruim 2,1 miljoen werknemers hebben moeite met het verwerken van alle informatie die zij op een werkdag krijgen. Omgerekend gaat het om 28 procent van de werknemers. In 2014 had 25 procent nog last van een zogeheten informatieovervloed. Lees meer..

De kleine details zijn cruciaal voor de complete klantbeleving
De afgelopen jaren hebben organisaties veel geïnvesteerd in hun omnichannel-strategie. Het maakt niet uit...
56bekeken
Geen reacties
•• Video's - 19 April 2019
Voor Klant Contact Services (KCS) ben ik op zoek naar klantenservice medewerkers die aan de slag gaan voor Interpolis: iemand die houdt van uitdaging, het belangrijk vindt om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast wil jij graag een Wft Basis en Schade Particulier certificaat kosteloos behalen! Heb je deze diploma's al? Ook dan is deze functie voor jou interessant.

Jij zorgt ervoor dat de klanten van Interpolis goed geholpen worden met hun schades. Dit zal hoofdzakelijk gaan over reisschade. Je zal het hele klantproces oppakken, waardoor je elk aspect van dit proces zal leren. Het belangrijkste is dat de klant geholpen wordt en...
13bekeken
Geen reacties
•• Blogs - 16 April 2019
Neem jij genoegen met ‘andere kandidaten sluiten beter aan op het functieprofiel’? Soms gaat een sollicitatie niet altijd zoals je had gehoopt. Je kan in dit geval twee dingen doen: je kan het erbij laten of je kan nabellen om erachter te komen wat de daadwerkelijke reden is dat je bent afgewezen. Aangezien een afwijzing nooit leuk is, is het belangrijk om er een positieve draai aan te geven! Dat lukt het beste als jij contact opneemt met de desbetreffende organisatie.

Wat je kan leren van een afwijzing
Een afwijzing is vaak een eentonige e-mail waar je nogmaals wordt bedankt...
602bekeken
Geen reacties
•• Nieuws - 15 April 2019
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes als werkzoekende in klantcontact land? Wij speuren alle belangrijke feitjes voor je op en delen deze in onze wekelijkse nieuwsupdate.

Financiële ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in problematisch voor helft medewerkers
De helft van de medewerkers van Hollandse bodem vindt het een probleem wanneer de werkgever een onderscheid maakt in de financiële beloning voor mannen of vrouwen. Vrouwen ervaren loonongelijkheid als een groter probleem dan mannen: twee derde van deze groep respondenten overweegt in dit geval een andere baan. Lees meer..

Lush UK stopt met klantcontact via social media
De Britse divisie van cosmeticamerk...
40bekeken
Geen reacties
•• Stories - 10 April 2019
Als Klantenservice medewerker bij Zilveren Kruis in Almere krijg je de kans om je eerste stappen te zetten binnen de verzekeringswereld. Hoe het is om hier te werken? Wij vroegen het aan Sahida (22 jaar) die vanaf september werkzaam is en inmiddels is doorgegroeid tot mentor!

Wanneer besloot je: ik neem een baan in klantcontact?
‘’Eigenlijk heb ik hiervoor een stewardessenopleiding gedaan en ben ik een jaartje naar het HBO gegaan. Toen mijn vader overleed, heb ik besloten om even te stoppen met school en ben ik begonnen met het ‘supermarktbaantje’. Ik merkte al snel dat ik de dienstverlening in...
369bekeken
Geen reacties
•• Video's - 10 April 2019
“Ik heb een winterjas besteld en deze zou gisteren binnen komen, echter heb ik niets ontvangen”, “ik heb een speelkeukentje ontvangen. Nu zie ik dat er een deurtje mist, hoe kunnen we dit oplossen?” Ik zie in de folder een aanbieding staan om een matras thuis te laten bezorgen, hier wil ik gebruik van maken". Zijn dit vragen waar jij iets mee kan? Dan zoek ik jou!

Voor Webhelp zijn wij namelijk op zoek naar klantenservice toppers die oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en die klanten kunnen helpen met de bovenstaande vragen. Ben jij klantgericht en klantvriendelijk? Dan past deze...
33bekeken
Geen reacties
•• Blogs - 9 April 2019
Wanneer jij je CV en sollicitatiebrief gaat opmaken heb jij ruim de tijd om na te denken wat je op papier wilt zetten. In een sollicitatiegesprek gaat dit er anders aan toe; jouw opmerking of antwoord wordt gelijk gehoord en geïnterpreteerd. Een verkeerde opmerking kan door zenuwen of onwetendheid veel invloed hebben op het vervolg van jouw sollicitatie. Daarom hebben wij 7 uitspraken bij elkaar verzameld die je beter niet kunt doen!

1: ‘’Ik vind mijn huidige werkgever echt verschrikkelijk’’
Mocht je op slechte voet weggaan bij je huidige werkgever, is het alsnog belangrijk om deze nooit in een kwaad daglicht...
1599bekeken
Geen reacties
•• Stories - 9 April 2019
Het verhaal
‘’Mijn Euroccor ‘reis’ begon in 2014, ik herinner me zelfs nog de exacte datum, 28 oktober. Op dat moment woonde en werkte ik in Nederland en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd iets anders willen proberen in het buitenland en ik kwam uiteindelijk terecht bij Euroccor in Bulgarije alsof het door het lot bepaald werd.’’

‘’Bulgarije was voor mij niet een volledig onbekend land, aangezien ik hier al eerder op vakantie ben geweest. Toen ik de vacature zag, had ik een onderbuikgevoel dat dit mijn volgende uitdaging zou worden! Ik had nog nooit in...
151bekeken
Geen reacties

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.