Voor medewerkers

Wij helpen jou graag!

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je hier vinden welke route je hebt beste kan volgen om het snelst antwoord te vinden op jouw vraag.

FAQ

Voor de meeste vragen kun je het antwoord zelf gemakkelijk vinden in onze FAQ. Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen door onze medewerkers, dus een grote kans dat jouw vraag hier ook tussen staat!

Ga naar FAQ

Salarisvragen

Heb jij vragen over jouw salaris, vakantiegeld of loonstrook? Dan kun jij de meeste antwoorden vinden in onze FAQ.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mail naar salarisvraag@fintrex.nl of bel naar 088-346 87 39 en kies voor nummer 2.

Overige vragen

Heb jij vragen over jouw ziekte, wijziging adresgegevens, pensioen of een overige vraag? Dan kan jij het beste contact opnemen met jouw contactpersoon bij FINTREX.

Weet jij niet wie jouw contactpersoon is? Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar flexloket@fintrex.nl of bel naar 088-346 87 39 en kies voor nummer 3.

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.