Kom in contact met FINTREX

Meest gestelde vragen

De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op onze FAQ module. Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden in de FAQ module? Dan adviseren we je via onderstaande e-mailadressen jouw vraag aan ons te richten.

Voor werkzoekenden

Ben jij op zoek naar een baan in de klantcontact branche en heb je een vraag over de sollicitatie procedure of werkwijze bij FINTREX? Kijk dan op een van onze websites voor de actuele vacatures. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Stuur dan een e-mail naar onze Business en Recruitment afdeling via solliciteren@fintrex.nl.

Voor bedrijven

Voor informatie over onze dienstverlening en activiteiten verwijzen wij jou graag door naar website www.fintrex.nl.
Ook kun je ons een bericht sturen via het e-mailadres sales@fintrex.nl , zodat je in contact komt met Business & Recruitment.

Technische vragen/support

Technische support nodig? Stuur dan een e-mail naar onze Support Unit via support@fintrex.nl.  Wil je met ons een linkuitwisseling doen? Neem dan contact met ons op via links@fintrex.nl. Wij nemen jouw linkaanvraag vervolgens in behandeling.

Telefonisch contact opnemen?

Wil jij in contact komen met FINTREX omdat je een vraag hebt?

Neem op werkdagen contact op via:

088 - FINTREX
Bereikbaar tussen 08.30 uur - 17.00 uur

Wil je liever mailen? Dat kan!

Mail ons via: contact@fintrex.nl

Zet jouw ambitie aan het werk!
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.