Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Helpdeskmedewerker

Zoek jij een baan als Helpdeskmedewerker? Bij FINTREX vind je diverse helpdesk vacatures waar je direct aan de slag kan. Als recruitmentbureau gespecialiseerd in de klantcontact branche kunnen wij jou een groot aanbod bieden van vacatures voor de functie van helpdeskmedewerker in vele steden en bij diverse organisaties.

Als helpdeskmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het gebruik van de producten of diensten die jouw organisatie aanbiedt. Jij bent oplossingsgericht, kan duidelijk uitleggen en kan je goed verplaatsen in de situatie van de klant. Ook is voor een helpdeskmedewerker affiniteit met techniek erg belangrijk. Je moet klanten bijvoorbeeld kunnen informeren over de werking van telecom diensten.

Een baan als helpdeskmedewerker biedt jou een hoop flexibiliteit. Een helpdesk moet goed bereikbaar zijn en heeft ruime openingstijden. Hierdoor kun jij dus ook in de avonden en weekenden werken en mag je vaak je eigen rooster indelen. Je vind hier zowel parttime werk als een fulltime baan. Heb jij een functie gevonden die aansluit bij jouw wensen? Solliciteer dan meteen!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.