Expeditie Klant Expert

Ontdek de wereld van klantcontact

Ben jij klaar voor de Expeditie Klant Expert? In de aankomende twee jaar gaan wij samen met jou op ontdekkingstocht in de klantcontact branche. Tijdens de Expeditie krijg jij niet alleen de kans om te gaan werken op verschillende projecten, maar ook bij verschillende organisaties. Hierdoor leer jij echt alle ins & outs van de klantcontact branche en kun je direct meerdere mooie werkervaringen op jouw naam zetten. En dit is nog niet alles, tijdens de Expeditie krijg je de mogelijkheid om diverse workshops en opleidingen te volgen. Tijdens deze uitdagende proeven zal jij echt jezelf leren kennen en je ontwikkelen tot een een expert in klantcontact.

Direct solliciteren

Hoe ziet het avontuur eruit?

Jouw avontuur start bij de ANWB in Den Haag. Hier zal jij alles leren over het werk van klantcontact medewerker op een alarmcentrale. Vervolgens ga jij aan de slag bij KCS in Zoetermeer en hier zal jij worden opgeleid tot volwaardig adviseur op het gebied van zorgverzekeringen. Dan vervolg jij jouw Expeditie naar de derde locatie: dit project houden wij nog even geheim, maar we kunnen beloven dat dit ook een hele leuke bestemming zal zijn. Tot slot, ga jij alles wat je hebt geleerd opnieuw inzetten bij de ANWB en vervolgens bij KCS. Meer weten? In de informatievideo kun jij nog veel meer informatie over het traject vinden.

 

Waarom jij dit avontuur niet mag missen!

  • Werken op meerdere projecten, maar wel de zekerheid van een baan
  • Na het succesvol doorlopen van de Expeditie, krijg je een vast contract
  • Volg meerdere workshops en opleidingen via de FINTREX Academy
  • Leer alles over klantcontact en ontwikkel jezelf tot Klant Expert
  • Dit doe jij niet alleen: de Expeditie volg jij samen met een leuke, ambitieuze groep collega's!

Klaar voor het avontuur?

Meer weten?

Ben jij klaar voor Expeditie Klant Expert en wil je weten wat de Expeditie jou allemaal te bieden heeft? In onderstaande video vertelt Mara jou alles over hoe de Expeditie eruit ziet. Ook vertelt Beverley, Talent Developer bij FINTREX Academy, jou alles over wat je tijdens de Expeditie zal gaan leren.

Bekijk hier de informatievideo

Zet jouw ambitie aan het werk!
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.