Hoe kunnen wij jou helpen?

Meest gestelde vragen

In onze FAQ vind je een overzicht van de antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je het antwoord op je vraag hier niet gevonden? Dan adviseren wij jou om via onderstaande mogelijkheden jouw vraag met ons te delen.

Voor werkzoekenden

Ben jij op zoek naar een baan in de klantcontact branche? Bekijk hier het overzicht met alle actuele vacatures. Bij iedere vacature staan de contactgegevens van de desbetreffende recruiter die jou het beste kan helpen met inhoudelijke vragen over de vacature.

Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure, de werkwijze bij FINTREX of een overige vraag? Stuur dan een mail naar solliciteren@fintrex.nl of bel naar 088 - 346 87 39 en kies voor optie 1. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur - 17.00 uur.

Voor medewerkers

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je hier vinden welke route je hebt beste kan volgen om het snelst antwoord te vinden op jouw vraag.

Heb jij vragen over jouw salaris, vakantiegeld of loonstrook? Dan kun jij de meeste antwoorden vinden in onze FAQ. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mail naar salarisvraag@fintrex.nl of bel naar 088-346 87 39 en kies voor nummer 2.

Heb jij vragen over ziekte, wijziging adresgegevens, pensioen of een overige vraag? Ook dan hebben we in onze FAQ de antwoorden op de meeste vragen. Staat deze er toch niet tussen, dan kan jij het beste contact opnemen met jouw contactpersoon bij FINTREX. Weet jij niet wie jouw contactpersoon is? Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar flexloket@fintrex.nl of bel naar 088-346 87 39 en kies voor nummer 3. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur - 17.00 uur.

Voor bedrijven

Voor informatie over onze dienstverlening verwijzen wij jou graag door naar onze website www.fintrex-groep.nl. Je kan er ook voor kiezen om een bericht te sturen naar contact@fintrex.nl of bel naar 088 - 346 87 39 en kies voor optie 4. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur - 17.00 uur.

 

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.