Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Commercieel medewerker

FINTREX is een recruitment bureau gespecialiseerd in de klantcontact branche. Naast servicegerichte vacatures hebben wij ook een veelzijdig aanbod van sales vacatures. Heb jij een sterke commerciële instelling? Ben jij overtuigend en communicatief sterk? Dan een baan als commercieel medewerker jou op het lijf geschreven!

Op deze pagina vind je zowel inbound sales vacatures of outbound sales vacatures. In de functie van outbound commercieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor de telefonische verkoop van diensten of producten. Als inbound commercieel medewerker heb jij voornamelijk contact met bestaande klanten. Jij analyseert de behoefte van deze klant en doet op basis hiervan een passend aanbod.

Heb jij interesse in een sales gerichte klantcontact vacature? Je kunt snel en eenvoudig solliciteren door op de sollicitatie button in de vacature te klikken en in een aantal korte stappen jouw profiel in te vullen.

Verkoopmedewerker KPN - Almere

Wil jij een bruto salaris verdienen van € 11,80 (vanaf 21 jaar en incl.) per uur en flexibele uren (20-40 uur)? Ga dan aan de slag...
Gepubliceerd: 06-10-2020
Referentie nr:#FIJWA25078

Commercieel medewerker - Arnhem

Als Commercieel medewerker kun jij nu aan de slag gaan bij T-Mobile in Arnhem. Voor € 9,70 bruto per uur kun jij nu voor 24 uur per...
Gepubliceerd: 21-08-2020
Referentie nr:#FIDH26022

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.