Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Mike vertelt: werken bij Euroccor in Bulgarije

Jerry Bergwerff 9-4-2019 8:06
Categorieën: Stories
Het verhaal
‘’Mijn Euroccor ‘reis’ begon in 2014, ik herinner me zelfs nog de exacte datum, 28 oktober. Op dat moment woonde en werkte ik in Nederland en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd iets anders willen proberen in het buitenland en ik kwam uiteindelijk terecht bij Euroccor in Bulgarije alsof het door het lot bepaald werd.’’

‘’Bulgarije was voor mij niet een volledig onbekend land, aangezien ik hier al eerder op vakantie ben geweest. Toen ik de vacature zag, had ik een onderbuikgevoel dat dit mijn volgende uitdaging zou worden! Ik had nog nooit in het buitenland gewerkt en dit was precies de reden waarom ik het een kans wou geven. Tot mijn verbazing bleek Bulgarije een perfecte balans te bieden tussen werk en vrije tijd.’’

Euroccor
‘’Ik ben met veel enthousiasme en leergierigheid bij Euroccor begonnen als Sales Agent. Al vrij snel merkte Euroccor mijn harde werken op en na zes maanden ben ik gepromoveerd tot Senior Agent. Kort daarna werd mij een nieuwe uitdaging aangeboden om als Team Lead een team van een 12-tal mensen te leiden. Ik genoot van alles wat bij mijn nieuwe functie kwam kijken; de dynamiek, de diversiteit van taken en de verantwoordelijkheden – alles was nieuw en uitdagend voor mij. Anderhalf jaar later werd ik voor de derde keer gepromoveerd tot Operations Manager. In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het behalen van de targets en voor de operationele processen.’’

‘’Euroccor gaf mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en mijn horizon de verbreden. Ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd en leer nog steeds elke dag. Op dagelijkse basis zijn er telkens nieuwe uitdagingen. De BPO sector op zich is namelijk heel dynamisch en veeleisend. Dit is waarom het belangrijk is om deze uitdagingen samen aan te gaan, als een team, een beetje zoals een familie. De meeste voldoening krijg ik wanneer ik de vooruitgang zie, de kleine én grote overwinningen die we samen als een team behalen.’’

Het verschil maken
‘’Bij Euroccor maken de mensen echt het verschil! Toen ik hier voor het eerst begon, voelde ik mij onmiddellijk op mijn plek en volledig geaccepteerd. De mensen zijn niet gewoon collega’s, maar echt vrienden. Het is inspirerend om te zien hoe ze elkaar helpen en hoe ze samen plezier hebben. Het is tegenwoordig lastig om een werkplek te vinden die dit gevoel kan bieden. Voor mij persoonlijk is het omgaan met mensen één van de meest spannende, en uitdagende aspecten in mijn werk. Het team succesvol maken en dagelijks met zoveel verschillende mensen werken, liet mij inzien dat ik nog maar aan het begin van mijn eigen persoonlijke groei sta. Ik heb al zoveel over mezelf geleerd de afgelopen vier jaar en toch is dit nog maar het begin.’’

Buiten het werk
‘’Buiten het werk ben ik eigenlijk niet zo serieus. Zoals ieder jong persoon amuseer ik me graag met de dingen die ik het liefst doe. Recent heb ik een nieuwe hobby gevonden: koken! Elke dag sta ik in de keuken te experimenteren en meestal ben ik heel trots op het resultaat. Mijn andere passies zijn reizen en geschiedenis, en daarvoor is Bulgarije de uitgelezen plek. Er is hier zoveel oude geschiedenis en er zijn zoveel plekken te bezoeken zoals de kust, de historische steden – Plovdiv, Veliko Tarnovo,... - en laat ons zeker de prachtige bergen niet vergeten. Wonen en werken in Bulgarije bleek uiteindelijk een positieve verrassing en absoluut zeker een goede beslissing te zijn.’’

En nu?
‘’Ik geloof niet dat je zonder verandering vooruit kan komen of kan groeien. Aangezien ik van verandering hou, is het mijn doel om mij verder te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren, waardoor ik met passie voor het project mijn team verder kan laten uitmunten.’’

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij Euroccor? Lees snel alle informatie of solliciteer via:
Werken in Bulgarije

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.