Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Lekker makkelijk: solliciteren via Whatsapp

Britt van Hattum 2-1-2017 10:22
Categorieën: Nieuws

Een bekende uitspraak onder rokers is: “Stoppen met roken is helemaal niet moeilijk. Ik moet het alleen even doen.” Maar uiteindelijk doen de rokers het nooit en roken ze uit gewoonte drie jaar later nog steeds.

Hetzelfde geldt voor het zoeken naar een nieuwe baan. Er zijn genoeg mensen die niet elke dag met een grote glimlach richting hun werk vertrekken. Ze zitten niet op hun plek en voelen zich totaal niet gewaardeerd. Toch slaan deze mensen niet aan het solliciteren. Maar waar ligt dat aan? Argumenten als het kost te veel tijd, ik ben niet goed in het schrijven van een sollicitatiebrief of lange sollicitatieprocedures worden vaak genoemd.

FINTREX heeft hier wat op gevonden: solliciteren via Whatsapp. Door je aan te melden voor de FINTREX Whatsapp dienst ontvang je regelmatig interessante vacatures uit jouw regio, waar je direct met je smartphone op kan solliciteren. Ook is het mogelijk om via Whatsapp vragen te stellen aan een van onze collega’s over de ontvangen vacatures. Op deze manier verlaagd FINTREX de drempel om te solliciteren en word het vinden van een nieuwe uitdaging wel heel gemakkelijk.

MELD JE AAN EN SOLLICITEER VIA WHATSAPP!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met 'FINTREX AAN' + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.