Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Nieuwsupdate: van kantoorjungle tot videosolliciteren!

Jerry Bergwerff 15-2-2019 15:30
Categorieën: Nieuws

Elke week brengen we jou op de hoogte van de laatste nieuwtjes als werkzoekende in klantcontact land!

Kantoorjungle zorgt voor minder ziekteverzuim
Wist jij dat werken in een ruimte met planten zorgt voor 20% minder ziekmeldingen? Dit is gebleken uit een recent onderzoek van de Wageningen Universiteit, in samenwerking met andere organisaties en zorginstellingen. De resultaten leren onder meer dat medewerkers beter functioneren en minder snel ziek worden. Jij weet nu wat je te doen staat om een snotneus te voorkomen! Lees hier het hele artikel.

Consumentenbond wil telemarketing verbieden
De consumentenbond eist dat het kabinet telefonische verkoop geheel verbiedt. Dit is naar aanleiding van de voicemailberichten die eerder zijn opgedoken bij Essent. Natuurlijk ziet de klantcontact branche niet veel in het verbod, want momenteel werken in de totale branche 140.000 mensen en wanneer een totaal verbod zou ingaan, zou dat betekenen dat circa 20.000 mensen werkloos worden. Benieuwd naar het hele artikel? Lees het hier!

Monsterboard geeft webinar videosolliciteren
Werkzoekenden zien meerwaarde van video bij het solliciteren. Iemand kan via deze manier meer laten zien van zijn of haar karakter. Tijdens het webinar op 20 februari 2019 geeft Monsterboard tips & tricks voor het inzetten van video tijdens het solliciteren. Wil jij het webinar volgen? Meld je dan hier aan!

1 op de 5 heeft slechte band met leidinggevende
Meer dan de helft van de ondervraagde werknemers in Nederland heeft soms tot heel vaak aanvaringen met hun leidinggevende. Een conflict op werk betekent vaak betrokkenheid, omdat beide gecommitteerd zijn. Helaas los je met schreeuwen natuurlijk niks op! Lees hier in de wekelijkse FINTREX blog hoe je je relatie met je leidinggevende kan verbeteren.

Overdosis aan vragen of service bieden?
Tegenwoordig lijken we in de diensteconomie langzamerhand door te slaan in servicegerichtheid. Bijvoorbeeld bij het tankstation worden we overspoeld door vragen: punten sparen, dagaanbiedingen en ga zo maar door. Zijn deze vragen om de klanten goed te bedienen of dienen ze vooral voor het bedrijfsbelang? Lees hier meer over hoe je klanten goed kan inschatten.

Ben jij nog op zoek naar een leuke uitdagende functie?
Vacatures bij jou in de buurt

 

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.