Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Klantenservice Medewerker Schade bij ING

J. Bergwerff 26-3-2019 12:01
Categorieën: Video's

Woon jij in de omgeving van Arhem en wil jij je ontwikkelen als klantenservice medewerker in de financiële sector? Dan is dit een mooie kans voor jou! Lees hier meer

In deze functie bij ING Verzekeren in Arnhem krijg je de mogelijkheid om kosteloos de Wft Basis opleiding te behalen. Hiermee ben jij officieel gecertificeerd om financieel advies te mogen geven aan klanten. Dit ga jij daarna dan ook doen in deze functie door het adviseren van klanten over diverse verzekeringen, zoals een autoverzekering of een schadeverzekering.

Ontwikkeling staat centraal in deze functie, maar dat is nog niet alles. Je ontvangt een mooi salaris van € 12,72 bruto per uur en wanneer je werkt in het weekend een toeslag van 25%. Je kan hierbij zelf kiezen of jij 20 tot 28 uur, 24 tot 32 of 28 tot 36 uur per week aan de slag wil gaan.

Spreekt dit jou aan?

Solliciteer hier

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.