Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Telefonisch Hulpverlener bij Eurocross

Jerry Bergwerff 10-5-2019 9:28
Categorieën: Video's
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij jij mensen kan helpen? Kom dan werken als Telefonisch Hulpverlener bij Eurocross in Leiden. Verdien € 13,09 bruto per uur, werk tussen de 16 en 40 uur per week en wees de redder in nood!

Als Telefonisch Hulpverlener bij Eurocross beantwoord jij telefoontjes van gestrande reizigers. Deze reizigers zijn in het buitenland in de problemen gekomen en weten niet meer wat ze moeten doen. Je kunt je voorstellen dat als je in de middle-of-nowhere in Frankrijk staat met een klapband dat je dan in paniek bent. Hoe fijn is het dan als iemand aan de andere kant van de lijn precies weet wat te doen? Diegene ben jij! Je schakelt een garagebedrijf in en zorgt voor de reparatie van de auto. Een dankbare klant kan gelukkig weer snel de reis voortzetten, dankzij jou!
Solliciteer hier

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.