Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Daarom is werken bij PCS zo leuk!

J. Bergwerff 3-5-2018 13:51
Categorieën: Stories
PCS is een facilitair contactcenter dat in zes jaar is uitgegroeid tot een grote dynamische en internationale organisatie. Zij zijn zich ervan bewust dat betrokken en gedreven medewerkers de organisatie tot een succes maken. Daarom krijgen hun medewerkers veel ruimte om zich op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Hard werken is de mentaliteit en dit wordt dan ook beloond met leuke uitjes en borrels!

Ook werken bij PCS?

FINTREX was heel benieuwd naar onze nieuwe opdrachtgever PCS en is hier dan ook op bezoek gegaan. En wij zijn enthousiast! De cultuur van PCS is heel open en warm. Iedereen is hier welkom. De diversiteit aan personeel is dan ook goed op de werkvloer te zien. Zo is de oudste werknemer inmiddels al 75 jaar! Tijdens de rondleiding door het mooie pand in Almere zijn wij in gesprek geraakt met een aantal leuke medewerkers.

Zo stond daar bij de welkomstbalie Majid, teamleider bij PCS. Hij heette ons beleefd welkom en was in voor een gezellig praatje. Majid was op zoek naar een nieuwe uitdaging en is zo bij PCS terechtgekomen. Hij praat vol enthousiasme over PCS. Zo vertelt hij: ‘PCS is een geweldige organisatie waar ontwikkeling van de medewerkers centraal staat. De bedrijfscultuur is laagdrempelig en de sfeer onderling is erg goed. Het werk is daarnaast ook nog eens goed te combineren met mijn privéleven. Ik werk gewoon tijdens kantooruren dus kan in de avond allerlei leuke dingen ondernemen’. Kortom, een erg tevreden medewerker!

Onze rondleiding gaat verder over de belvloer. Hier worden wij opgewacht door Nick, teamleider bij PCS. Net als Majid is Nick erg tevreden over zijn werkgever. ‘De grote voordelen bij PCS zijn de goede sfeer, de doorgroeimogelijkheden en de diversiteit aan werk. Sommige mensen zullen schrikken van het woordje target, maar het geeft juist zoveel voldoening om een target te behalen. Als teamleider vind ik het heel leuk dat mijn team zo betrokken is en we elke keer weer een mooi resultaat neer weten te zetten’.

Wat ons het meest verraste is het grote dakterras. Hier kan je in de pauze lekker genieten van de zon of bijkletsen met collega´s. Toevallig zijn hier twee vrouwen druk in gesprek. Deze vrouwen stellen zich voor als Jamie en Sylvie, klantcontact medewerkers bij PCS. Ook hier horen we alleen maar positieve geluiden. Als we vragen om uitleg begint Jamie vooral over het flexibel indelen van je tijd. ‘Op dit moment studeer ik ook nog en sport ik veel. Ik vind het erg fijn dat ik dit allemaal zo goed met mijn werk kan combineren. Per week geef je op hoeveel uur je wilt werken. Dus mocht ik tentamens hebben, houdt PCS hier gewoon rekening mee. Sylvie is het hier mee eens. ‘Het leukste aan werken bij PCS is de flexibiliteit. Je kan jouw werkrooster zo indelen als je zelf wil. Mocht het voorkomen dat je op dinsdag bent ingeroosterd, maar jouw kindje die ochtend ziek is kan je dit gewoon aangeven. PCS maakt hier geen probleem van. Daarnaast worden we goed gecoacht en krijgen de ruimte om het beste uit ons zelf te halen’. Jamie sluit af: ‘Ik heb het gewoon erg naar mijn zin. Het is een leuke baan bij een gezellig bedrijf’.

Na een kort praatje met de receptioniste vertrekken wij met een voldaan gevoel richting Rotterdam. Conclusie: Wat een leuk bedrijf is PCS en wat werken hier een gezellige medewerkers. Het kantoor is modern en ziet er netjes verzorgd uit en alle medewerkers staan open voor een praatje. Je komt hier binnen in een warm bad waar je voorlopig nog niet uit wil stappen!

Benieuwd geworden naar alle functies bij PCS? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer!

Ga naar de vacatures

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.