Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

FINTREX opent nieuwe vestiging Apeldoorn

J. Bergwerff 1-10-2018 8:00
Categorieën: Nieuws

FINTREX is volop aan het groeien! Naast het hoofdkantoor in Rotterdam en een locatie in Leeuwarden heeft FINTREX ook haar deuren geopend in Apeldoorn. Door het groot aantal uitvragen en opdrachtgevers in bepaalde regio’s, is het van belang dat de organisatie méér naar de opdrachtgevers en flexkrachten toe kan bewegen en daardoor nog sneller kan schakelen.

Locatie & team
Vanaf 1 oktober 2018 is FINTREX te vinden in een professioneel kantoorpand, gunstig gelegen bij het station in Apeldoorn. De nieuwe vestiging biedt kansen voor FINTREX vanwege de centrale ligging en het grote bereik in de omliggende steden, zoals: Enschede, Zwolle, Ede, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort. Het uiteindelijke doel is om begin 2019 dit team te voorzien van een recruitment team van 25 medewerkers.

Uitbreiden netwerk
De opening van het nieuwe kantoor is een logische stap om het netwerk van klanten en recruitment- & klantcontact talenten verder landelijk te vergroten, aldus Marjolein Kleijwegt - COO bij FINTREX. De organisatie zal centraal georganiseerd blijven vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam. Wat inhoudt dat de medewerkers die op de vestiging in Apeldoorn werken, op afstand worden aangestuurd.

Start Your Next Step
Om de naamsbekendheid zowel landelijk als specifiek in de regio Apeldoorn te vergroten is FINTREX begin september een grote online & offline campagne gestart onder de naam Start Your Next Step. Deze campagne is onder andere te horen via commercials op de radiozenders Q-music & FunX en zichtbaar via outdoor reclame in Rotterdam en Apeldoorn. Wellicht heb jij de campagne al voorbij zien komen!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Ga dan snel naar startyournextstep.com 
 

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.