Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Financieel Klantcontact medewerker bij KCS

Jerry Bergwerff 28-6-2019 16:00
Categorieën: Video's
Als Financieel Klantcontact Medewerker ben jij de stem van één van de grootste verzekeraars van Nederland. Je werkzaamheden zijn gericht op een juiste klantvriendelijke afhandeling van klantcontacten en het beantwoorden van vragen over hun zorgverzekering. Jij verdient €10,50 bruto per uur en heb je keuze uit flexibele urencategorieën tussen de 20 en 40 uur. Daarbij is het van belang dat jij voor deze start je diploma Wft Zorg op zak hebt. Geen zorgen, deze opleiding kan je gratis via ons volgen.

Voor Klant Contact Services (KCS)! De organisatie is een onderdeel van één van de grootste verzekeraars in Nederland. De organisatie staat voor groei. Dit kan alleen door de beste medewerkers, die zelf ook willen groeien. De ontwikkeling van jezelf als Financieel Klantcontact Medewerker is een belangrijk goed, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. KCS zorgt voor tevreden klanten, in samenwerking met je collega’s hebben jullie een gezamenlijk doel!
Solliciteer hier!

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.