Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Door Dyona: waarom jij wil werken in een administratieve functie bij Rabobank

Jerry Bergwerff 4-2-2020 9:32
Categorieën: Blogs
FINTREX staat bekend om haar grote aanbod klantcontact vacatures, maar wat veel mensen niet weten is dat er ook administratieve functies worden aangeboden. Bijvoorbeeld bij Rabobank! Waarom jij hier zou willen werken als Administratief medewerker? Onze Recruiter Dyona vertelt het jou!

Alleskunner
Mensen die denken dat een administratieve functie saai of eentonig is, hebben het helemaal mis. Als Administratief medewerker ben jij een allesweter, de spin in het web en de motor van de organisatie. Jij zorgt ervoor dat binnen een organisatie alles reilt en zeilt. Vaak ondersteun je meerdere afdelingen en ben je breed inzetbaar. Als Administratief medewerker is geen dag hetzelfde en voer jij een zeer afwisselend takenpakket uit!

Functies en werkzaamheden
Iedere organisatie ongeacht omvang, doelstelling of bedrijfstak voert administratieve werkzaamheden uit en kan een Administratief medewerker in dienst hebben. Wanneer je financieel-administratieve werkzaamheden uitvoert, ben je vooral bezig met het controleren, ordenen, invullen en het verwerken van administratieve gegevens. Rabobank biedt verschillende administratieve functies aan, zoals polisverwerking, BKR, maar ook functies voor human resource management en transactieverwerking. Deze functies zijn over het algemeen puur administratief, zonder veel klantcontact.

Informatieverwerker
Binnen een organisatie gaan veel gegevens en documenten rond en dit moet allemaal gesorteerd en verwerkt worden. Dit dient altijd zo secuur en nauwkeurig mogelijk te worden gedaan. Daarom is het belangrijk dat een Administratief medewerker goed kan organiseren, een teamplayer is en nauwkeurig en resultaatgericht kan werken. Voor veel administratieve functies zijn er geen harde eisen en ligt het eraan of jouw persoonlijkheid en eventuele werkervaring past bij de functie. Rabobank heeft wel de harde eis dat een medewerker een MBO-4 diploma op zak moet hebben. Bij het maken van de juiste match kijk ik naar welke ervaring iemand heeft, of iemand de werkdruk aan kan en of iemand past bij Rabobank.

Rabobank als werkgever
Veel mensen verwachten bij een bank een hele stijve cultuur. Bij Rabobank is dit absoluut niet het geval! Er heerst een hele open cultuur, waar het stellen van vragen op prijs wordt gesteld. Er hangt een relaxte sfeer en daarnaast is Rabobank heel flexibel met het indelen van werktijden. Naast een aantal tijdelijke projecten, biedt Rabobank veel doorgroeimogelijkheden. Wanneer jij als medewerker laat zien dat jij het echt wil en kan, zal Rabobank er alles aan doen om jou aan de organisatie te binden. Ook wanneer jij jezelf ergens in wilt ontwikkelingen staat Rabobank er altijd voor open. Ze kijken echt samen met jou naar jouw ontwikkeling en begeleiden jou hierin. Denk hierbij aan persoonlijke coaching, trainingen en begeleiding op maat.

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan binnen een administratieve functie voor Rabobank? Bekijk hier de vacature:
Administratief medewerker bij Rabobank

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.